TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, October 7, 2010

Blogger tertunggak..

menghabiskan masa dengan keja yang banyak..emotional yang tak stabil.jiwa kacau..risau dengan semua bende yang memerlukan siap dalam masa 24 jam..ape ko pikir aku robot ke???manusia mmg tak pernah puas dengan diri sendiri dan juga orang lain..orang senang sikit je mesti nak arguekan?ape jenis manusia ha ko...

aku mmg geram..tapi selalu kene ingt pesanan orang tua: kalau nak cemerlang hidup kene besabar..bukan mudah nak jadi orang yang kaya raya dari segala macam bende..kaya harta,kaya senyuman.kaya budinya, kaya sifatnya, kaya toleransi nya,, kaya perilakunya...saya mahu jadi KAYA!!

 ekin.wida.me.eika

 my coursemate!

 my roomate!

classmate!

memandangkan schedule belajar sekarang yang mmg banyak kerja.report, assesstment, quiz&text, practical !/yang masih belom confirm. semoga semuanya berjalan dengan lancar sebelum ke status kerjaya..tak sampai sebulan saya akan bersama mereka..especially my coursemate and my housemate..gonna miss u all!

sambung wat keje:)...update belog next tyme:(....
papaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

3 pot-pet:

zmah said...

Apa yg tertunggak tu dik?

AMIRA IS MIRA said...

tertunggak nak melayan belog..lame sgt dah tinggalkan kak

EmIRA said...

Oh, same la kite ek
blog tertunggak...hihi

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics