TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, October 13, 2010

From RM1 one way: airasia promotion

sekarang nie nak share kat semua orang yang AIRASIA ada wat promotion untuk semua. nak tawu ape? semua orang bole travel dari harga RM1.paling murah pun RM7 rasanya. sebab ape usha airasia ticket coz kalau bole next sem nak ajak sape yang berminat kita wat trip jalan2 makan angin.mahu tak? kalau tak dapat saya mahukan sesuatu barang yang best sebagai hadiah for my graduation day.(haha..niat da simpan dalam hati)

ceritanya, booking period dari 13oktober-17oktober 2010. rasanya dalam masa 4 hari semua orang akan menyusun jadual jalan-jalan cari makan masing2. kat wall facebook saya semua orang sibuk ajak teman masing2 sana dan sini. tahun depan mintak untung biznes saya laku.(da register SSM bukak company sendri)kuikuikui...jom tekan airasia kalau macam tak nampak apa yang saya tampal gambar, bila dah sibuk booking kita semua akan berjalan 1 april 2011-11 ogos 2011.agak2 u free x syg??

mmg seronok.sebab skrg dah mula sibuk tanya mmber yang selalu g bandung.diorg mmg selalu kasi saya jeles..to mama, mokpo. mimi and semua..kalau akak kasi tawu hal nie.berminat tak??jomla...kter jalan2 tahun depan.jom tekan sini:..tiket murah.mmg betol2 berbaloi la kata orang.

(sayang, jom kita jalan sini mahu)??

9 pot-pet:

adrinaqamarina said...

argh! murah nye tiket

^__^

so pe ag mira, jalan3 makan angin puas3 la. ngee~!

AMIRA IS MIRA said...

huhu..jom2.kiter plan jalan ramai2

Queen M said...

mira..sile panggil ak syg jugak :P

AMIRA IS MIRA said...

engkau mmg selalu aku panggil syg..
mimi gediwksss:)hahha

Amir Izzat said...

fulamak..murahnya. tolong beli satu untuk amir..nanti kita kongsi tempat duduk..ehhee...

AMIRA IS MIRA said...

amir...budak kecik pun ada set sndiri..booked kan utk saya lh

lan_ax said...

ni assignment churp2 ke??
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

FyZa said...

jom kita pakat p ramai2 nek airaisa..hehe

AMIRA IS MIRA said...

fyza..jom kter pakat nek ramai2..kalau jumpe bole tegur dan sapa..hahaha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics