TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, November 24, 2009

BUKTI LELAKI CEREWET


10 PERKARA BUKTI LELAKI ITU RUMIT

1.Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya. Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong.

2. Jika kamu berpakaian cantik, dia fikir kamu sedang cuba untuk menggodanya. Jika tidak, dia kata kamu kekampungan.

3. Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu keras kepala. Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu tak ada IQ tinggi.

4. Jika kamu lebih pintar daripada dia, dia akan jatuh air muka. Jika dia yang lebih pintar, dia bilang hebat.

5. Jika kamu tidak cinta padanya, dia akan cuba mendapatkanmu bermati-matian. Jika kamu mencintainya, dia akan cuba untuk meninggalkanmu.

6. Jika kamu beritahu dia masalahmu, dia kata kamu menyusahkan. Jika tidak, dia tuduh kamu tidak mempercayainya. .

7. Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti seorang pengasuh . Jika dia yang cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat.

8. Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai. Jika dia yang ingkari janjinya, dia melakukannya kerana terpaksa.

9. Jika kamu menyakitinya, kamu sangat kejam. Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar
untuk dijaga hati.

10. Jika mereka yg bernama lelaki membaca ini, mereka pasti bersumpah semua ini tidak benar.......


Bookmark and Share

Sunday, November 22, 2009

BENCI TAPI SAYANG


Kalo korg bace title aku nie kompem korg ingat lagu bencinta by faizal tahir kan??skunk 2-3 ari nie aku rase macm tue kat someone yg aku x tawu nape tetibe leh jadi macam nie.sebab org len ke aku jadi macam nie korg rase.aku syg syg kat die.selalu ingt kat die.rindu kat die..selalu nak tawu ape die wat,ape die makan.n sume-sume!!!!soryla kalo aku tulis kat blog nie wat korg rase bowsan.But rite now i need someone to talk n share my probs?!!!but i dunno with whom i can trus..because rarely i share my prob wif someone...DAMN IT!!!i hate this statement!!oBVIOUSLY!!!!

*so,ape korg rase kalo kter sgt syg kat org tue.but at the same time i also i hate him/her??tlg bagi opinion sket leh??

Bookmark and Share

Thursday, November 19, 2009

The Great of 2012~


Helo..hari nie aku rase sgt teruja sebab aku g tgk wayang ngn mak cik,pak cik, adik aku n cousin aku.tap pernah aku wat wei.yela..selame nie aku g tgk ngan MEMBER aku jew la..mane la aku tawu diorg nak g tgk gak lepas aku duk EXCTED eboh kat diorg pasal 2012 nie..mane x nye..aku semangat menyusun sepupu aku..plan nak tgk kol bape.g beli tket..n sume2 la aku yg susun..EXCEPT makan n tket..mamalong aku n her husdand yg supprt..wawwawa..ebat x???
smpai je Jusco tebrau..MANGAI!!org beratur gle babi nye pnjg.sume nak tgk cter yg sme ngan aku(sebuk je nak tiru aku tgk cter ape)ahaha..aku pun beratur la.lebih kurg 1/2 jam.(mampos lenguh kaki aku)...ahahaha!!diorg yg len mane???ape lagi..berjiba la kat jusco tue.ditinggalkan nye aku ngn adik aku..straigt teros..tket ktorg kol 6.15 ptg..even da pujuk ABG MACHO yg jual tket.still x pdt gak tket awal..(nGOK nGEk iTu ORG)!..so..3 jam duk dlm wayang..tgk cter tue..

Kesimpulannya..aku suke gler tgk cter nie..sebab best+mantap+sound pun ok+nampak mcm real..and important.wat manusia pk pasl KIAMAT!.even cter nie bezanya langit x jatuh je..MasyaALLAh..takut aku tgk..

Untuk sume kwn aku..g la tgk...4.5 star aku leh bagi..LOve it!!
*wif them yg best tetibe*
*org Kuat saye*




Bookmark and Share

Tuesday, November 17, 2009

I got the fever!

da lame aku x demam yg berhari-hari..sgt la x selesa idup aku.
so..hope sume doakan aku cepat sembuh ye.Thanks sume

Bookmark and Share

Sunday, November 15, 2009

My life begin with..


hai..JOHOR??yaayyyy..aku aderkat johor gak..setelah sekian lame mentap kat Negeri Melaka yg aku tinggal ngan housemate aku.aku cuti sebulan lebih just for my break semestar.next yeasr i will come melaka with new life n my new spirit.y??because next em aku da jadi part 4 student...

pLAn cuti nie..
1.aku nak amek lesen kete+ motor..kalo papa nak support.
2.Nak kecik kan lagi bdn...rase bdn da nek sket.
3.Nak men game kat facebook puas2..sebab da mule addicted kat cafe world,aquarium..nak bela ikan puas...
4.nak tgk tv puas2 gak..sebab umah kat melaka tak de tibi..ahahaha..**soo funny dgr!
5.Nak try tgk peluang bsnes kat tenet nie...
and last.....
6.nak spend selalu ngn MR.E saye...miss u soo much!


Sunday, November 8, 2009

L.E.L.A.K.I = B.O.Y

NapE susan org nak faham hati aku??
dikatakan nye aku seperti kanak2 lagi sedangkan aku da jmpe mcm2 org yang aku rase
lagi pelik dari aku..iTula lelalki yg pelIk aku penah jmpe!
aku pelIk org yg kate aku bersikap seperti KANAK-KANAK.
aku rase x salah kalau aku nak gembira n ketawa selalu..
itukan lebih baik dari jmpe org yg muke mencuka mcm cUka yg mama aku selalu msk..
x Sedap btol Cuka tue ( mskan mama sdp taw)..
aku jadi geram kalo setiap yg aku wat n ckp x der sape yg phm..
.....
tetibe aku rindu kat kwn lame aku sume..
mmber aku kat skul lame yg ader 9 org..
aku rindu gle kat diorg.
*petom a.k.a ain*zety*esya*ieka mendan*farah sinGGit*jemah*izzah*atoy(walaupun satu kmpus lagi..but still rindu)
aku SGt SYg n Rindu diorg.....
mmwah..mwah...lebiu frens!
ain.zety mira.iza

ika.me.zety
*sory jemah.toy n farah..pic korg aku x jmpe yg sesame..
ehehe..

nie sume best fwens aku kat mtrix.
nadia(sweet2 manje).Ieja(sGt rajin).Me(cute).atoy(dulu=skunk).ain(besday dekat ngn aku)

yg PentINg..
ape pUn kwn still de BEst!

Saturday, November 7, 2009

PARTY IN THE USA

KRING! KRING!
arineh aku bgun lewat lagi..
kwn aku sume x nak kejot aku...terperanjat gler aku tgk fon aku da mampos.
jam aku da pkol -.-- pm...
mmg x penah umur idup aku bgun lewat gini.kalo MAMA aku tawu..*mampos aku*hihi..
mesti mama kate 'ape ank dara bgun lmbt'*rindu sgt kat mama..

tanpe rase bersalah aku tros on9 nk tgk satu vdieo kilp baru dari miley..
PARTY IN THE USA.
Miley Cyrus - Party In The USA Lyrics

I hopped off the plane at LAX with a dreamer card again
Welcome to the land of fame excess and I gotta fit in
Jumped in the cab, here I am for the first time

Look to my right and I see the Hollywood sign
This is all so crazy, everybody seems so famous
My tummy’s turnin’ and I’m feelin’ kinda homesick
Too much pressure and I’m nervous
That’s when the taxi man turned on the radio
And the Jay-Z song was on
And the Jay-Z song was on
And the Jay-Z song was on

So I put my hands up, they’re playin’ my song
The butterflies fly away, I’m noddin’ my head like “Yeah!”
Movin’ my hips like “Yeah!”
Got my hands up, they’re playin’ my song
They know I’m gonna be okay
Yeah! It’s a party in the USA!
Yeah! It’s a party in the USA!

Get to the club in my taxi cab, everybody’s lookin’ at me now
Like “Who’s that chick that’s rockin’ kicks, she’s gotta be from outta town”
So hard with my girls not around me
www.musicloversgroup.com
It’s definitely not a Nashville party ’cause all I see is stilettos
I guess I never got the memo

My tummy’s turnin’ and I’m feelin’ kinda homesick
Too much pressure and I’m nervous
That’s when the DJ dropped my favorite tune
And the Britney song was on
And the Britney song was on
And the Britney song was on

So I put my hands up, they’re playin’ my song
The butterflies fly away, I’m noddin’ my head like “Yeah!”
Movin’ my hips like “Yeah!”
Got my hands up, they’re playin’ my song
They know I’m gonna be okay
Yeah! It’s a party in the USA!
Yeah! It’s a party in the USA!

Feel like hoppin’ on a flight (on a flight)
Back to my hometown tonight (town tonight)
Something stops me everytime (everytime)
The DJ plays my song and I feel alright

So I put my hands up, they’re playin’ my song
The butterflies fly away, I’m noddin’ my head like “Yeah!”
Movin’ my hips like “Yeah!”
Got my hands up, they’re playin’ my song
They know I’m gonna be okay
Yeah! It’s a party in the USA!
Yeah! It’s a party in the USA!

video

*best tgk vdieo nie.



Friday, November 6, 2009

R.E.S.E.A.R.C.H

R.E.S.E.A.R.C.H!

fuuhhhh!!dasyat!dasyat!!
tue la ist word kua dari mulut aku bila inviligator dlm examintaion kate semak eam question sume.
dasyt kot soklan nye.
aku pun mule memikirkan soklan ape yg aku bole jwb nie..
just question 1 n je yg aku mcm ader confident nk jwb...
tang soklan 3 n 5 aku lgsg x tawu...
soklan ader 6..kene jwb 4...
aku pilih soklan 1,2 n 4 nak jwb..
lagi satu soklan aku mmg tawu nk jwb pe...
aku pilih la 6..coz aku rase soklan 6(b n c) aku bole TIBAI!!!aahaha
aku ingtkan aku je yg anggap soklan tue susah..
rupenye....SUME classmate n coursemate aku kate susah...
MAKA>>~!!!TERMENUNGLAH sebahagian dari separuh examination hall tue menatap soklan
yg ntah ape2...
nak x nak aku cube gak jwb..coz aku mghrapkan result yg best kau nnti bulan 12 nnti..
so.paper marketing research mmg superb!


*wish me gud luck next paper*

Monday, November 2, 2009

KISS BASED ON ZODIAK

Artikel ni just untuk suka-suka. Jangan jadikan sebagai rujukan pulak. Btw ciuman-ciuman ini pun hanya boleh pada mereka-mereka yang dah berkahwin hokey. Yang belum kahwin tu, no, no, no.

Aquarius
Sesuai dengan lambangnya, air, warga Aquarius ternyata memiliki ciuman yang basah dan agak serabutan. Selain itu, pada saat ciuman berlangsung mereka umumnya cenderung membuka mata lebar-lebar.

Pisces
Orang-orang dengan bintang berlambang ikan ini memiliki gaya berciuman pandangan mata tajam, penuh nafsu dan ghairah, serta wow!! berlangsung cukup lama! Bagaimana, apakah gaya berciuman Anda ternyata sesuai dengan bintang anda

Capricorn
Ciuman-ciuman yang didaratkan oleh orang- orang berbintang Capricorn khabarnya sangat-sangat romantis. Bahkan saking romantisnya, ciuman ala mereka kerap menjadi ubat pembunuh stress!

Aries
Orang-orang Aries ternyata memiliki gaya berciuman yang cepat dan penuh dengan nafsu. Tapi sayangnya ciuman dahsyat tersebut biasanya cepat pula selesainya.

Taurus
Berbeza dengan mereka yang berada di bawah naungan Taurus, dimana ciuman mereka umumnya berlangsung sangat perlahan, tidak tergesa-gesa, tenang,penuh kemesraan dan berlangsung terus dan terus dan terus.

Gemini
Orang-orang Gemini konon mempunyai peribadi yang hangat dan ceria. Tidak heran jika gaya berciuman mereka kekadang diselingi oleh senyuman bahkan juga tawa lebar. Asyiknya, sifat warga Gemini yang terkenal gemar melakukan sesuatu yang baru itu pun dilakukannya dalam melakukan ciuman. Jadi banyak kejutannya!

Cancer
Warga Cancer memang terkenal dengan sikapnya yang hati-hati, agak tertutup dan cenderung ingin selalu dilindungi. Tak heran jika dalam urusan berciuman mereka lebih suka melakukannya dengan lembut, hangat, dan seperti tidak mau lepas saja!

Leo
Orang-orang Leo yang terkenal keras dan tegas ternyata memiliki gaya berciuman yang liar, tanpa malu-malu, bahkan tidak segan- segan untuk menggigit dan mencakar! Pun warga bintang berlambang singa ini ternyata sangat senang jika mendapat pujian dari pasangannya, utamanya pujian atas ghairahnya yang luar biasa.

Virgo
Warga Virgo memiliki gaya berciuman yang halus, lembut, rapi,sampai sang pasangan pun bakal terkesima dibuatnya.

Libra
Gaya berciuman warga Libra konon kurang hangat! Kenapa? Kerana mereka pada umumnya terlalu khuatir dengan urusan di luar hasrat mereka. Belum lagi,mereka gemar menghela nafas di tengah-tengah ciuman.

Scorpio
Percaya atau tidak, orang-orang di bawah naungan Scorpio rupanya tidak terlalu suka dengan ciuman. Kerananya, jangan kaget apabila dalam sebuah hubungan intim mereka kerap melewatkan aktiviti yang satu itu dan lebih suka langsung menuju sasaran.

Sagitarius
Hmmm..berbahagialah Anda yang berbintang Sagitarius atau pun yang memiliki pasangan dengan bintang ini. Pasalnya, mereka yang berbintang dengan lambang busur panah ini memiliki gaya berciuman yang mengejutkan, spontan,dan mengghairahkan. Tak heran jika konon banyak orang yang menanti-nanti ciuman ala si Sagitarius ini



--------------------
"life is full of imperfect things and imperfect people"

soo...korg zodiak pe skunk???




Nota:

GOOD LUCK 09!

Finally...
i face my last final examination for this semester..
it was so great!coz i was so excted to get best pointer for this semester...

soo... to all my lovely frend...
i wish to you..
Good luck!

tHis wish come from my frends from Facebook.
from Nur atika a.k.a Blup

come from Nur afiza a.k.a Pija

that one come from Faridzul laili a.k.a laili..
more excted coz like in examination hall..
ahaha



Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics