TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, November 22, 2009

BENCI TAPI SAYANG


Kalo korg bace title aku nie kompem korg ingat lagu bencinta by faizal tahir kan??skunk 2-3 ari nie aku rase macm tue kat someone yg aku x tawu nape tetibe leh jadi macam nie.sebab org len ke aku jadi macam nie korg rase.aku syg syg kat die.selalu ingt kat die.rindu kat die..selalu nak tawu ape die wat,ape die makan.n sume-sume!!!!soryla kalo aku tulis kat blog nie wat korg rase bowsan.But rite now i need someone to talk n share my probs?!!!but i dunno with whom i can trus..because rarely i share my prob wif someone...DAMN IT!!!i hate this statement!!oBVIOUSLY!!!!

*so,ape korg rase kalo kter sgt syg kat org tue.but at the same time i also i hate him/her??tlg bagi opinion sket leh??

Bookmark and Share

2 pot-pet:

Nur -al- Ain said...

benci pun satu perassan jgk babe. benci dgn sakit hati , 2 rase yang berbeze tau, kalau benci tgk muke, dgr khabar pun x hingin tau. tapi jgn benci2, nnt msti kawinn. HAHA!

lop u. text me when u need someone.
always beside u darl!

muahx22222!

AmIRa is mIRa said...

benci yg menyakitkan ati laen.ini benci yg disebabkan org lain.pape pun thansk ain.lop u too...

mwah9999x!

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics