TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, November 19, 2009

The Great of 2012~


Helo..hari nie aku rase sgt teruja sebab aku g tgk wayang ngn mak cik,pak cik, adik aku n cousin aku.tap pernah aku wat wei.yela..selame nie aku g tgk ngan MEMBER aku jew la..mane la aku tawu diorg nak g tgk gak lepas aku duk EXCTED eboh kat diorg pasal 2012 nie..mane x nye..aku semangat menyusun sepupu aku..plan nak tgk kol bape.g beli tket..n sume2 la aku yg susun..EXCEPT makan n tket..mamalong aku n her husdand yg supprt..wawwawa..ebat x???
smpai je Jusco tebrau..MANGAI!!org beratur gle babi nye pnjg.sume nak tgk cter yg sme ngan aku(sebuk je nak tiru aku tgk cter ape)ahaha..aku pun beratur la.lebih kurg 1/2 jam.(mampos lenguh kaki aku)...ahahaha!!diorg yg len mane???ape lagi..berjiba la kat jusco tue.ditinggalkan nye aku ngn adik aku..straigt teros..tket ktorg kol 6.15 ptg..even da pujuk ABG MACHO yg jual tket.still x pdt gak tket awal..(nGOK nGEk iTu ORG)!..so..3 jam duk dlm wayang..tgk cter tue..

Kesimpulannya..aku suke gler tgk cter nie..sebab best+mantap+sound pun ok+nampak mcm real..and important.wat manusia pk pasl KIAMAT!.even cter nie bezanya langit x jatuh je..MasyaALLAh..takut aku tgk..

Untuk sume kwn aku..g la tgk...4.5 star aku leh bagi..LOve it!!
*wif them yg best tetibe*
*org Kuat saye*




Bookmark and Share

3 pot-pet:

'AQILAH said...

aku tak berkesempatan tengok lagi...jelesnye

мyΞ'™ said...

mira tgk movie tak bgtao!! huhuhu.

AmIRa is mIRa said...

ahaha...sgt la best.Jgn jeles ye sume..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics