TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, October 27, 2010

thanks to mifdhal..khas untuk ko

hari ini turn aku pulak buat backlinks to chip@ahmad mifdhal..sbb semalam dia mmg create entry khas untuk aku.katanya sebab aku dah menolong dia ajar nak letak nuffnang kat belog dan juga tips nak cantikkan belog..hahaha..ada gaya cikgu tutorial nie.  bertungkus lumus aku ajar dia memandangkan ain mawar hitam suruh aku yang ajar..maklumla orang busy..hehehe
papepun kalau tak caye entry nie sila tekan sini 

caeritanya bermulaaaaaa...[ini adalah copy dan paste]

malam ni ak da pening daa..hampir sejam ak blaja ngan si amiraismira mcm ne nak ltak nuffnang kat blog ak..pening aku..susah btol nk phm..bese la,student finance,mne nk phm bnd2 mcm ni..pape pon..thanks kat miyon atau nme btol die nor amira..coz bnyk bersabar ajr ak..hahaha..kdg2 die mcm jem ngan ak..haha..die siap bt tutorail gne skype..siap anta gmbr nk ajar ak yg agk lampi ni..hahaha
ni gambar die bg kat ak gne skype..mcm nk mara je..
reply: (aku tak marah la ngek)hahaha

ni gmbar no 2 yg die bagi..haha,,klaka pon de gak ak tgk..
reply: (comel tak aku lukis)

ni lah orgnye..nor amira a.k.a MIYON..
die da suro ak promote blog die..
reply: mane ko curik gmbr aku nie ha?

pesanana pada chip: aku tak pernah marah. malah den bangga dapat tolong ko. haha
semoga ko cepat kaya sekaya orang yang kaya. chayok dengan blog ko. dan esok mesti ramai followers ko kan. sbb dah glamer.hahaha
jgn lupe coklat satu bar!hahaha


3 pot-pet:

ahmadmifdhal said...

saye sukeeeeeeeeeee

Nur -al- Ain said...

ain mawar hitam tak boleh blaaaaaaa

AMIRA IS MIRA said...

kire okey la tuuu..nak black rose kaH>>hahahaa

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics