TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, October 31, 2010

Lawak facebook: zaman dahulu kala

rasanya ramai yang dah perasan lawak jenaka yang ada kat facebook. bukan twitter. kompem la klaka...puas saya gelak sorang. tade yang nak temankan. saya sedih..ooh! i miss u!!..kalau anda perasan ramai mmber yang akan tag dan share sume lawak nie pada semua.. supaya semua orang bole baca dan gelak rama-ramai.

bila dah maju mmg rasa semua bnde bole di edit dan di guna untuk watak sampingan. entah siapa lah yang rajin edit dan jadikan pada msa lampau. serius kagum. pada siapa yang tahu jom kita share sama-sama nak. 
cntohnya: cerita bawah nie. pasal batu belah batu bertangkup. sume watak yang penting ada. rasa kelakar sgt..kalau lah ader mesti dongeng Mak Melor tak meninggalkan. dan sume orang akan tak rasae geram pasa ikan tembakul!


cerita pertama;hahaa...lawak kan!

tak sangka. bawang merah bawang putih pun jadi cerita lawak. haha..buaian pun putus!

yang ini versi tanggang moden. siap ade frezeer.kompem advance habis. hahaha
kalau tak ko mesti tak jadi anak derhaka kan. 

kalau nak tawu cerita lebih2. p explore kat funnyprofile. kat sini macam2 cerita ada. yang pasti kelaka..kalau bace pasal P.Ramlee lagi klaka..p la tgk. jom like entry niE!

6 pot-pet:

Hunny said...

Salam Mira,

Memang kelakar..:P

AMIRA IS MIRA said...

hunny: puas gelak

cik EPAL said...

lawak lawakkkk

FyZa said...

hahaha mmg lawak ok..gelak gulink2 baca suma komen 2..huhu

AMIRA IS MIRA said...

cik epal thanks sudi singgah sini..puas gelk

fyza: hye dear...ajak yg lain bace ok

zmah said...

Kreatif sungguh..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics