TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, October 20, 2010

Pre-Graduation Lunch

minggu ni mmg banyak yang nak diceritakan pada sume. next event yang saya hadiri adalah PGL a.k.a Pre-Graduation Lunch. kire penghargaan daripada kampus pda sume student yang akan pratikal dan akan graduate tak lame lagi. thanks to organizer yang telah mengenyangkan perut kami semua. dapat makan banyak..mmg muke puas hati makan puas-puas baru sibuk bergambar.

thanks to eika and wida sebab sudi membawa saya pergi dan pulang dengan selamat.ibu terharu nih..kuikui..bila anak dara bersiap nak g makan grand-grand off course la make up sana dan sini tue lame kan. almaklumlah make up artist profesional masing-masing hire. bukan salah masa. bukan salah make up..salah kan psycho dari sume yang mmg nak pakai santek-santek malam tue.

menu: nasi putih, ayam goreng kashmir, kari daging dengan ubi kentang, sayur goreng yang best, sotong dan desert. lauk mmg style makan tghari. so rasenye tade yang balik dengan perut lapar. bila bace menu macam biasa je. sekali makan..mak oi...kenyang sesak nafas...kontrol perut..kukui

eika. me. wida...teman meja makan.
me: wida. nape ko makin sket aritue??aku still konpius smpai skrg...huhu..joking je..

ayam goreng kashmir..@ayam goreng rempah la.
not bad la rasenye..sodaaaaaap!

kari daging dengan ubi kentang.
kenapa menu atas meja pun nak letak ubi kentang. buat sume orang gelak je...tak proper rasanya...

masa makan mmg khusyuk..lupekan yang lain..
muka bahagia eika.

sesi bergambar bersama mereka..

nape ader laki disitu??pejal...ko suke tak baju mahal tue.?

selain makan-makan.. jumpe sume orang, ader penyampaiah hadiah kepada tokoh pelajar setiap course and tokoh kepimpinan. tahniah la kepada semua yang menang..efforts korang mmg superb.
persembaha pentas okeyla...tak adalah bosan sgt. nyanyian korg kire komersial jugakla..bukan tangkap muat.sume orang terhiburrr

our big boss..a.k.a marzuki.
kalau nyanyi lagu penghujung rindu kompem sume terpegun..suara sama macam Jamal Abdillah

tangaa pink...
dari kiri: zati@ding, me, and mama ayu..

bersama teman dari matriks...nana and tika@blup..
mereka nie sememangnya kepoh dan happy sentiasa..
blup: ko dengan kekasih hati nak terus g nikah ke??grand sgt baju tuee...hihi

kepada chip..aku da lunaskan janji dengan ko..
dah glamer ko kat sini..taraaa...muke nape pelik mcm tue??

with kak jamee..satu-satunya staff yang paling baik dengan saya.
cumel kan dia..nampak je ayu mcm nie..segala mcm sukan boleh main nie

the boys..muke control macho ye sume.

dengan ketua program kami
encik nurazman 

senyum and said peaceee

saya suka sgt roses bila dihias begini..romantiks kan..
nak tidur atas rosss

bergambar sebelum pulang

ikhlas dari saya

pesanan untuk semua.GOOD LUCK to sume student yang tgh pulun time stdy week..kumpul semula notes yang ada..wat mind map. stdy elok2..do ur best!
MOOD FINAL EXAM
1st paper: 25 hb Oktober 2010..jam 9 pagi
wish me luck!!

5 pot-pet:

adrinaqamarina said...

mira, baju cantik! kerawang3 tu suke la.

AMIRA IS MIRA said...

ina: thanks dear..duk melaka nie sng je nak carik..nnti balik msia bole cari satuu untuk ina..hihi

Liquid said...

uu shedap nye ayam tu, wat incek liquid lapar lak pepagi neh hahaha

FyZa said...

cantiknay kamu mira..b'kebaya pink gtu..;)

AMIRA IS MIRA said...

liquid: saba ea..nnti makan puas2...

fyza: thanks fyza..fyza pun sntiasa cntik..likes gitu:)

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics