TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, October 26, 2010

terpikir nak wat contest. idea?

selamat petang. salam sejahtera. salam 1 Malaysia kepada semua.. selamat hari lahir. selamat ulangtahun. selamat bertunang. selamat pengantin baru pada semua...selamat la hendaknya pada anda semuaa.back to topic, suka bila sana-sini orang sibuk wat contest.rasa seronok baca cerita contest..sana sini bagi kontest yang best and hadiah yang superb..terasa nak wat and share pada sume teman bloggers. tapi belom ada idea nak wat pasal ape. ader idea tak ?meh share ngn saya..

bila nak wat contest sendiri ni kene pikir tiltle yang menarik.nnti tak adalah orang kata masuk bakul angkat sendri.malu ehh..saya tak nak la mcam tue. nak wat contest biala yang menarik..penuh dengan ilmu..hihi..penuh dengan lawak2..tak nakla yang skema mema..mcm orang nak exam. mcm saya. skrg sibuk exam. gud luck to me:)

apa kaitan gambar dengan tajuk entri?




nak beritahu kat semua. sekarang musim semua orang nak kahwin.

4 pot-pet:

sekamar rindu said...

salam..

buat..saya nak join..hehe

Fuziani JSR said...

Nak buat contest ni perlu ada perancangan dan idea yang menarik, barulah contest tu mencapai objektifnya... di doakan agar mira dapat idea tu nanti... Gud luck..

Fuziani JSR said...

Nak buat contest ni perlu ada perancangan dan idea yang menarik, barulah contest tu mencapai objektifnya... di doakan agar mira dapat idea tu nanti... Gud luck..

AMIRA IS MIRA said...

sekamar rindu: bagi la saya idea..baru saya buat..hihi

fuziani: thanks...semoga satu hari nanti say jumpe contest yang menarik...

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics