TABUNG HARIAN

Followers

Saturday, October 23, 2010

[Lagu]: aishiteru- jom dengar sama2

thanks to sayang sebab suruh saya dengar lagu ni. aishiteru@aku cinta kamu..wahh..sweet:).kalau silap tolong beritahu k..thankssss....pada siapa yang belom pernah dengar meh kita share lagu nie sama-same ngn korang semua. ini lagu indon taw. bukan local songs. pada sayang saya, nak mengaku nih. 1st tyme dgr mmg terasa pelik. mungkin sbb title dia, tapi tawu2 bahasa indon yang mmg sng nak difahami.,nyway, saya suke. saya sayang kamu:)...

jom kita dengar sama-sama. pastue kalau minat terus download sva kat ipod, mp4 player dan segala gadget korang yang canggih manggih..mesti suke kan..simpan dan dengar. kalau rasa nak share dengan gerfrend korang, mesti btawu saya dulu..alasan??ntah eak...


pada yang terasa nak dengar dan nyanyi sama2, mira ader sediakn lirik..try explore sini..[lirik]

5 pot-pet:

NARDtheNERD said...

intenet i so slow....
i'll be back utk dengar..
:))

AMIRA IS MIRA said...

ok...nnti dtg dgr smula kk

adrinaqamarina said...

jatuh cinta kat lagu ne. haish. seres best.

AMIRA IS MIRA said...

ina: meh share pada mmber yang lain....

Aqilah Nur said...

my febret! :)

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics