TABUNG HARIAN

Followers

Friday, October 15, 2010

gambar magic kudung

sukakan gambar ini. walaupun nampak macam pelik dan kurang elok di sana dan sini. saya tetap suka.
nak jadikan profile picture macam tak berapa logik.nanti ada yang tak suka. so mira share dengan teman blogger yang setia la ok.
Jom komen gmbr nih:


manusia yang berbayang

(ceritanya wujud gambar nie hanya kerana saya terlalu bosan menunggu makanan yang agak lambat smpai masa seminar last week kat campus saya. akibat kekurangan idea snap sana dan sini pun terjadi. almaklulamla..bab gambar pose sket je mesti ada yang follow..gambar nie sbnrnya nak wat kat camera sendiri.tapi sbb photographer yang kurang skill, tersnap kat pic my fren, ida. tq ida..jadi gak gmbar pelik ni)

5 pot-pet:

AiDa AzRyN said...

Fuyoooo~ :P

AMIRA IS MIRA said...

huhuhu

zmah said...

Berwajah baru blognya...TAHNIAH MIRA

SyerAgh said...

terbang ke tu? haha

AMIRA IS MIRA said...

zmah:..huhu..besela kalau bosan.tue yg cpt tukar

syergh: terbang skit je

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics