TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, October 26, 2010

[Gambar] lompat adik lompat

semalam satu hari mmg tak blaja sbb pagi tue selesai jawab satu exam...hooraaay! gaya mcam habis semua paper. aktiviti wajib bila siang exam, malam kita berdatingla.ape lagikan..kite dating smpai tak hingat dunia.online memanjang..[itu dating saya] blogging dan fcebooking teman saya sepanjang hari. sekarang nie dah ada teman baru..twitter..kalau bole sentiasa nak update.thanks pada siapa yang sudi jadi mmber tweet saya..xie xie:)

gambar bawah ni ada kaitan dengan enrty yang sebelum ni. kembara cameron part 1 dan kembara cameron part 2..bukan senang ye nak wat pose menarik dan excted memandangkan masa nie sume dah kenyang dah suka la hati..mcam dapat durian runtuh..

mood after makan malam. rasenye dalam pukul 11 lebih. orang sibuk nak balil. kami sempat melompat sana dan sini. serius rasa excted dan seakan kanak-kanak..anyway, thanks izzad emir sbb sudi melayan kerenah kami.  antara yang terlibat: mohammer noor hafidz, mohd zaini, ameerah@mieya, zalikha@eika, awida@wida, me@amira comel, norahayu@ayu dannnn izzati@ding, ..untuk korang, sory..aku terexcted saje nak glamerkan korg ye....upss..jgn marah:)

mase nie baru anak2 lagi melompat..skill tak cukup power..zaini ala2 nak menari salsa pulak..nak lawan aku ke?hahaha..wida..ko mmg hanger.tergantung...

 hidup MELAYU!..yoooo...berjuang habis-habisan..apiez, ko cube menunjukkan kaki ko yang pnjg ye..ding, ko lompat dah tinggi mcm aku...skill melompat ku da mule nampak..hebat x??

 ayo..sume makin tinggi ni.ding makin teror melompat..nnti ajar ye.sume dah mule expose cara tersendiri..hebat2

 
gambar akhir mesti ayu skit. berjaya tak kami ayu..walaupun tak berapa sgt
to apiez..aku admit. kaki kau mmg panjang setinggi badan kau.




9 pot-pet:

cGi0 said...

agak2 la.. afiz tu mesti jaguh lompat tinggi kan... he3

AMIRA IS MIRA said...

tak pernah pun rasanya dia jadi jaguh...lompat tangga teror la kot

Namaku Asumira said...

lompat jgn xlompat hehee

AMIRA IS MIRA said...

asumira: lompat best

achmad said...

lompat itu senaman...
hahha

achmad said...

lompat itu senaman...
hahha

AMIRA IS MIRA said...

lompat mmg senaman..thanks achmad for ur comment

diba said...

wah..sakan nyr lompat dye..agkk leh tggi tu..he

AMIRA IS MIRA said...

diba: sakan la jugak..thanks comment

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics