TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, October 10, 2010

[GAMBAR] selamat pengantin baru Dr.Sheikh Muzaphar dan Dr.Halina


Selamat pengantin baru kepada Datuk Dr Sheikh Muzaphar dan Datin Dr Halina. semoga bahagia hingga ke akhirnya..aku suke wedding ceremony kali nie.simple but so nice!..mmg cantik baju tadi..mane taknye Cosry kot yang design plus dengan accessories by swarovski.Fuuh mmg meletop.

As a peminat gosip sana dan sini..mmg terasa rugu tadi tak tengok live akad nikah. sebab ada komitmen kat kampus..kecewa tahap ke 2.but dengan kelajuan internet aku cepat mengexplore di internet tentang gmbr kahwin diorg..barang hantaran simple je.tapi deco mmg cantik.i love flowers!

jom usha gambar:sory,, gmbr persandingn tak ada.sbb belom jumpa dari mane2 sumber.rasanya ramai yang tegok kan..big question: rase pelik tak dengan kek kahwin diorg????


 aku suke gambar nie


 ini pun aku suka!.romantik:)

 macam gambar nak raya




 kad jemputan perkahwinan








SELAMAT PENGANTI BARU..
SEMOGA BAHAGIA KE ANAK CUCU

6 pot-pet:

diba said...

lawa pic by kukubesi('',)

AMIRA IS MIRA said...

sgt lawa...

lan_ax said...

sangat cantik gambar2 ini..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

faridzullailyfudzali said...

smpi ke akhir hayat la mira
kalo smpi ke ank cucu jek, lps anak cucu dah lahir, bcerai plak..
^^

AMIRA IS MIRA said...

lan_ax: mmf sgt cantik..looks like a real pictha

laily: hahaha.silap wish la laily..tape as long as bahagia selamanya

shazika said...

wohaaa..
nak kawen wat gamabr lawa2

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics