TABUNG HARIAN

Followers

Saturday, October 23, 2010

Nuffnang and Churp-churp?

ini bukan carta prestasi kerja saya minggu ni. tak pernah wat carta palang untuk diri sendri. just nak share pada semua. baru-baru nie baru saya rajin nak update belog nie dengan jelasnya. selama ini duk sibuk sana dan sini..pity wth u my lovely belog. kurang kasih sayang. tue yang visitor kurang sejak dua menjak nie..

tapi tak ape. minggu nie traffic dah naik semula..walaupun tak berapa banyak.hihi..mengharapkan BE akan datang pada minggu depan. oh Nuffnang, tolong jadi lebih pemurah. Gimme BE please. orang lain kaya saya pun nak kaya.kihkih....

kenapa visitor berkurangan?? sbb sume bz study nak final exam ke??

sekarang terasa nak tanya pada sume bloggers,. mesti korang sume dah alert pada Churpchurp kan. bukan Chopchop..
yang jadi pelik mcm mane nak setelkan sgment yang churp2 dah bagi.just wat iklan sendiri je ea? then baru churp2 approve untuk publish kat twitter or facebook??

betul tak andaian saya?

kesian kan. orang lain dah kaya. saya satu sen pun tak berjaya lagi...

6 pot-pet:

Apis said...

churp2 tu mcm ni.

1) dorang bg task.
2) kite republish task tu dgn ayat kite sndiri,masukkan keyword2 yg dia sruh msukkan,and x lebih dari patah prkataan yg dia bg.
3) pastu submit.
4) ckup syarat,dorang approve.
5) dpt duit.
6) kene ade account twitter/fb kot.

kak ina kl said...

sabar dik..bukan senang nak senang tau..semuga boleh berjaya yer

AMIRA IS MIRA said...

apis: thansks for info..will be following ur advise.

kak ina: thanks kak ina.chayok!

Nur -al- Ain said...

kau jgn ngade2 er.. aku dh buat entry dah er.. gedikkkkk.. tp i lovr u,.hahaha

AMIRA IS MIRA said...

ain: hahaha..aku saje nak gediks...jgn mrh eaaa

nur said...

baru gak dgn cupcup ni..
ALL IN ONE

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics