TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, October 14, 2010

Nokia N8

hari ini. terdetik nak share kat sume pasal Nokia N8. pada siapa yang baru nak tahu. bole lah bace and kiter share opinion masing2. phone nie mmg fully touch screen. saiznye just Size: 113.5 x 59 x 12.9 mm..bole bayangkan tak kawan-kawan. kalau tak silalah gune segala alat pengukur yang ada untuk mengetahui engan lebih tepat. mungkin pada siapa yang gemarkan snap sana dan sini tanpa memrlukan membawa kamera sendiri mungkin mira boleh suggestkan kat u all phone nie...ingat taw Nokia N8

yang penting ini adalah yang paling menarik.12 megapixel camera with Carl Zeiss optics, Fullscreen 16:9 viewfinder with easy-to-use touchscreen parameters, setelah dibelek dan digodeh sana dan sini bersama uncle google.harga phone between rate MYR1450+-..kalau dapat harga murah mmglah rezeki korang sume..mira just nak share pada semua yang berminat..maklumla..nak tukar yang baru mungkin la susah..boss baru bahi yang nie..2 bulan pun belom tentu rasanya..hihi
  

jom kalau nak tengok kelebihan pada video hasil dari orang yang mmg expert gunakan N8,,mmg cantik.tak tahula kalau mmg dia tipu..ceuit! cantik...pasnie try update lagi pada mira kalau ada something yang baru dalam dunia yang mmg serba canggih di sana dan disini...let me know. jangan simpan sorg-sorg okey...thanks sume

Nokia N8 sample video from Nokia Conversations on Vimeo.

**rasa pelik kalau nak sebut N8(eight). rasa macam ader idgham pulak* 
so, nak lagi senang sebut je N(lapan)..
tape.sng nak sebut. walaupun macam kekampungan sikit.hahaha....

2 pot-pet:

Adha said...

Memang bagus la N8 ni..tapi hati aq masih nakkan Sony Ericson Satio hehe..

AMIRA IS MIRA said...

huhu..mmg SE yang tegar nie..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics