TABUNG HARIAN

Followers

Monday, May 31, 2010

Jumpe orang kembar: excited

(bukan copy paste ok)
with WAWA and JAJA!

beep. beep. beep. beep..
gambar bukan hiasan. untuk tatapan 5 saat je. 1.2.3.4.5. ok cukup! comel kan orang yang ada dalam gambar. bukan sayalah. budak kecik 2 orang tue. nak nyatakan yang gambar tue gambar real bukan gambar edit2 ok. gambar real. comel kan diorang. same sangat2. diorg adalah kembar seiras. 1st tyme jumpe budak kembar yang kecik dalam hidup. sbb dalam family belom ader susur galur yang ader gen kembar. sume pada diorang sama. cume mata je yang bezanya..comeeeell......

bila jumpe kembar tetiba teringat macam mana bole dapat baby kembar ea.nak cter lebih2 x reti sgt sbb tak pernah blaja science dengan jujur. sejak skul mmg science bukan jiwa saya. harap maklum. hehe..malas nak citer lebih ok.

bukan sng taw nak bezakan orang yang ada kembar nie. hanya orang yang betol2 rapat je dapat bezakan. lagi satu bila kecik mesti byk barang diorang sama kan. baju sama.toys sama, perangai sama. dan sume2 sama. yang penting sabar kene lebih sebab orang lain jaga satu tapi parents yang dapat kembar kene prepared 2. so mak amek satu, ayah amek satu. adil tak? hehehe

contoh orang glame ader kembar kat msia:
aidil zafuan & zaquan adha
ain & ekin

23 pot-pet:

ciEk NiENa said...

sonok tengok kembar camni.. macam cermin kan.. muka sama jew.. hehe..

AMIRA IS MIRA said...

betol la ciek niena. terasa mcm kita pandang muka yang sma je. nak jugak la nanti

AMIRA IS MIRA said...
This comment has been removed by the author.
theblogaboutsomething said...

comel gile.. my family xde history yg ada kembar.. so jarang dpt jmpe kembar. T_T

AMIRA IS MIRA said...

comel kan wawa ang jaja. sng nak rpat pulak ngn i mase tue...soo comel la

adrinaqamarina said...

ouh,,,baca tajuk dye...ingat mira yang jumpe orang kembar dengan mira...muka sama ke...

a'a...cam best kan de kembar...kte kalo jumpe pon excited...sebab jarang3 jugak...tambah3 kembar lelaki perempuan...

ne blog kembar...
http://naughtytwin.blogspot.com/
:)

Long Haffiz Long Hassan said...

baby tu comel..
yg len tu no comment..hehe

AMIRA IS MIRA said...

adrina: mmg best jumpe orng kembar. mmg excted sgt2. lagi2 bila budak kembar tue bila tak takut orang

AMIRA IS MIRA said...

coretan:thanks...budak kembar tue mmg comel

kakngah said...

tingin baby kembar. sekali kuar... 2 terus. jimat masa..

cemomoi said...

ada sesapa yang kembo dengan aku, kembo lain mak, lain bapak tapi muka nampak sama. cuma aku hensem sikit je pada dia. kalu ada tulun angkat tangan yea

hans said...

sonok kut ada anak atau adik kembar
but pasangan anda kena ada genetik kembar la

AMIRA IS MIRA said...

kak ngah: mmg jimat sume2. tapi sabar and tabah kene tambh lebih sikit

cemomoi: pasnie kene carik kembar muka 7 kat dunia.orang kata kat dunia ade 7 muka sme ngn kita

AMIRA IS MIRA said...

hans: betol2.teringin tue ade.tapi kene carik pasangn gen kembar...

AMIRA IS MIRA said...
This comment has been removed by the author.
hans said...

hahahaha
selamat mencari dan bertemu

sarah shafie said...

tringin nk dpt ank kembar tp kwin pun blum..hehe

AMIRA IS MIRA said...

saraH;ha..bole kahwin cepat2.dapat anak kembar ok.

Jantan Keparat said...

suke kmbar!

AMIRA IS MIRA said...

saya suka kembar jugak

iqbalsyarie said...

slm ziarah~saya ada kwn kembar..best kwn ngn org yg muka sama.haha

FyZa said...

ee mmg comey la..gerammm...harap2 sy dpt ank kemabr nti..hoho..;)

AMIRA IS MIRA said...

iqbal: dulu penah ader mmber kembar gak..1st jumpa mg suke sgt2

fyza: makan jamu mintak anak kembar.hehehe

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics