TABUNG HARIAN

Followers

Monday, May 10, 2010

Buku kata cuti. Sila jangan buka!

bila tengok kertas exam nie balik teringt kad pilihan warna mase Roda Impian!
menarik kan dapt ketas kale2. tapi bila pandang dalam. YAYT!

hip-hip hoorayy! hari ini tamatla sudah musim peperiksaan bagi diriku walaupun agak kelewatan berbanding teman-teman yang lain. rase macam nak balas je segala tidur saya yang asyik duk kene pkir kene sentiasa bangun awal walhal tak derla bangun awal mane. kalo awal pun sejam dari kebiasaan. segala facebooking and blogwalking yang sentiasa ada batasannya. yela bila ak exam la selalunya student jadi macam tak cukup segala bnde. itula akibatnya belajar last minute.

Maka dengan ini diisytiharkan bahawa mulai esok sesi pembelajaran akan bercuti panjang iaitu selama 2 bulan. sila ambil perhatian! cuti saya adalah sampai 4 Julai 2010. pada sesiapa yang ingin mengaturkan segala temujanji bersama saya sila berjumpa dengan PA saya ok! PA yang bertauliah..mwah!

Perancangan untuk cuti 2 bulan mmg lame. mengalahkan orang yang cuti nak berpantang besalin. jujur katakan cuti ini hanya akan menarik pada 2-3 minggu je. sebab bila dah terlampau lama sangat duk rumah pun akan jadi bosan. makanya...perancangan aktiviti berfaedah diperlukan! esok baru pikir nak wat ape. malam nie tak nak fikir!!

Ini paper 1st exam saya sem ini. sila pedulikan num 46 itu.
itu num id saye kat uni!
paper economics nie je yang aku rase best!.
sebab calculation. yang lain macam bace novel!

ini paper last saya petang tadi. berkale kan?
Paper ini bukan saya weng2 sbb tak cukup masa dan suasana examination hall yang sejuk.
membazir 4 minute g toilet! uish! oops!

soso..esok selepas saya bangkit dari tidur ibarat cartoon 'Princess' saya akan pulang ke kampung halaman untuk berjumpa dengan teman saudara dan sahabat handai yang katanya sudah merinduiku. saba ea. 'nanti aku sampai dan jumpe korang tak cakap rindu kat aku, aku cepuk2 korang'!..huhuhu..

Bubye Melakau! jumpa lagi 2 bulan ok. melainkan kalo aku masuk melaka pun sebab bercuti teringin nak makan ikan bakar umbai or duyung!

mereka ini bedmate saya di Melakau.
yang tengah sayang yang hujung kasih.
saya??

nota atas kaki: jaga diri semasa cuti! nuff jangan lupa!

21 pot-pet:

Nur -al- Ain said...

awak dendam berahi. lupe er? ehhee. take care balik kampung ;p hiii

John Mitt said...

Good job!

AMIRA IS MIRA said...

thanks dear:)

'AQILAH said...

oh aku cuti seminggu jek...hehehe....happy holoday yay ! jumpe lagi sem depan :)

Long Haffiz Long Hassan said...

uisyh..haha..leh pilih kaler exam eh..hehehe

AMIRA IS MIRA said...

qilah: okai..jumpa lagi sem depan..selamat bercutii

AMIRA IS MIRA said...

long: bertuahla sgt kalau bole pilih2 kale2..setiap kale beza susah katenye

xRaafikx said...

awak dan kawan awakk, CANTIK. :)

cemomoi said...

cuti nak g mana? belajo memasak ye nanti bule panggil kengkawan test food

AMIRA IS MIRA said...

xRaafikx: thanks kata kami cantik.

AMIRA IS MIRA said...

cemomoi: plan nak blaja masak kek.ader resepi??meh hulurlah

xRaafikx said...

disebabkan anda cantik, kenalah belanja saya makan. hahaha.

FyZa said...

comey pakai tpi 2..nk jgak bley? hehe

AMIRA IS MIRA said...

xRaakix: tggu dwet nuff byk baru blnje ok:)

fyza: topi tue ok gak kalau pakai kdg2.

xRaafikx said...

yeah ! baik ! terima kasih. eh, selamat bercuti. :)

Azizul Luqman said...

cuti² malaysia lah skrg...
hehehe... :D

Nur -al- Ain said...

saye ke yg paling cantik? HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA *gelaksetanperasan*

AMIRA IS MIRA said...

hahaha..pasanlebihsangat

xRaafikx said...

oh, yang kanan sekali tu, u ke Ain ? patut la macam kenal. *padahallll. hahaha.

AMIRA IS MIRA said...

xRaafikx: yupp.itula ain..padahal ape nye?hhuu

xRaafikx said...

*padahal la. konon kenal sangat dengan si Ain. haha.

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics