TABUNG HARIAN

Followers

Monday, May 10, 2010

Saya suka lagu Ku bukan Aku

Nota untuk hari ini: bagun pagi, check email, check comment belog, check mukabuku, check nuffnang, check twitter dan mandi. amboi...macam artis sikap dan perilaku ku. banyak betol bende yang nak dicheck kan. almaklumla.bila da cuti nie mmg itula keje yang wjib untuk dibuat pada setiap hari. mane ntah hilang Pa aku yang bertauliah. nak tanye da ader date yang seswai blom untuk aku attend. kesian ok pada saya sebab kompem minggu depan dah mula terasa bosan duduk rumah lama-lame.
then mesti dengar lagu nie:


Lirik lagu Ku Bukan Aku- Tilu

Lama sungguh hari berlalu
Hening malam menyiksaku
Bila bersendirian sepi jadi pilu

Kau pergi aku yang hilang
Sedikit pun hidup tak senang
Langit cerah ku renung mendung kelabu

(korus)
Kerana diriku bukan aku
Tiap kali kau menjauh
Fikiran tak keruan
Jiwa rasa kekosongan
Diriku bukan aku
Tiap kali kau menjauh
Pulangkan dia ke pangkuanku

Yang digemar menjadi bosan
Sukarnya cari ketenteraman
Bila hati bersedih semuanya tak betul

Ku cuba setabah hati melupakan
Dirimu dari ingatan
Tapi semakin dicuba semakin rindu

(ulang korus 2x)


saya memang suka lagi nie wat masa ini.jangan tanya kenapa ok.sebab complicated nak jawab.huhuhu..gedixs sgt!uhuhu

lagu ini saya suruh encik boifend saya dengar. awak tahu ape respond die?

* mmg saje nak test mata korang sume suruh bace notes dengan font yang macam test rabun*
*sosory*
yang ader kuning tue name saya ok kat mukabuku.
sumanya pengaruh budak kecik tocang dua ini.


episod hari ini mmg sangat comellah amani..
rasa tak rugi bangun awal dari melaka semata-mata nak sempatkan tgk adamaya

3 pot-pet:

NICK IRFAN said...

lagu mmg best dan bdk tu mmg comel!!! hehe

AMIRA IS MIRA said...

yes..sgt setuju.2 kombinasi yang sangt menarik

FyZa said...

lagu nie mmg bes..layannnn..
n bd mia sara nie mmg cute gla..geraammmm...;p

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics