TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, May 19, 2010

Taylor Swift sangat comel:)

saya suka rambut taylor:)
beeps:)-----

Siapa suka Taylor Swift? saya suka dia. sebabnya dia soso comel dan cute. betol kan. lagu2 dia pun best. walaupun kadang2 orang kata lagu dia ala-ala jiwang dan sentimental. sapa kesah? telinga saya yang dengar. memang lagu taylor berjiwa sikit. sebab kebanyakan lagu die cerita pasal diri dan life dia sendiri. pasnie kalau nak jadi writer lagu, tulis lyric yang banyak kaitkan dengan jiwa supaya senang orang nak hafal dan nyanyi balik lagu anda ok!:)

Nama sebenar: Taylor Alison Swift
DOB: 13 December 1989(sebaya sayalah)hihihi
Nationallity: American
Jom kita tengok VT lagu2:





cuba carik VT lagu 'today was a fairytale' tapi sume fan made punye. kurang menarik ok.
nak tahu lebih jom tengok kat sini:


4 pot-pet:

'AQILAH said...

aku pun suka. suara dia country.

FyZa said...

wah! sy mnt taylor swift gak..mms cute ah dia nie..even lagu2 dia mcm ala2 jwang ckte tp bes..layannnn..;p

yan said...

taylor swift sangat comel dan cantik. suke2 :)

tia said...

dia memang comel...aku suka dengar lagu forever and always..sedih.

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics