TABUNG HARIAN

Followers

Friday, May 7, 2010

Anugerah Sri Bloggers

soryla pada teman bloggers sume sebab hari ini ader terlebih masa sikit nak membalas segala tag soklan ataupun award yang dapat since last week.

first award:
NICE BLOGGERS AWARD!
thanks to HATI MAMMA
- Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

Copy award nie kat blog korank
Beres...

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
xie xie mamma!

jawab soalan2 tag nie:---

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
rase lapar.seyes lapa sangat. nak belaja pun pikir makan.

2. Apakah nama samaran korang
mira-amira- teman2 seperangan...huhua
amira is mira-teman loggers


3. Berikan 3 orang yang anda sayang
1- Family.
2- Encik Boifend
3- Teman-teman seperjuangan


4. Panggilan untuk si dia
oops...rahsia kerajaan mira!

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Cincin platinum or Chopard!

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
Yang nak follow and jadi followers saya.

7. Tag kan kepada bape2 orang rakan blogger anda
  1. AinBudakBaik
  2. Insan Tinggi
  3. SarahShafie
  4. Long Hafiz
  5. Fyza

*****pada yang baca anda dapat jugak award ini!

****************************************************
next award:
GORGEOUS BLOGGER AWARD


macam ANUGERAH SRI ANGKASA tak?

2 pot-pet:

[z@ck] said...

oh..thanks mira..
=)

AMIRA IS MIRA said...

ur welcome:

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics