TABUNG HARIAN

Followers

Monday, May 3, 2010

Pesanan Bonda

Sepatutnya mood skrg mmg kene jadi ulat buku sebab exam tinggal lagi 2 paper. tak sepatutnya blogging or facebooking, tweeting or formspring sume.jiwa kene kental sikit sebab nak berjaya dalam hidup.ok.tika dan saat ini mungkin selama beberapa hari ini bakal quarantine mengupdate segala status yang datang dari benak jiwa dan sanubari memandangkan brodband kesayangan ku ada problem.kalo berkesempatan pun hanyalah membalas singgah sana kunjungan lawatan dari teman bloggers yang sudi menyinggah ke belog saye.XIE XIE!

pada sape yang tengah mood exam:
Good LUck!
*ting*

thanks to nuffnang sebab telah menambahkan lagi duit ke dalam acc mira. hepy and riang gembira even masih sikit. marilah kiter bersama-sama membantu menceriakan belog sesame-sendiri.

melakau!

enak dunia malam ini dapat bigmac satu! thanks tok M'c!

6 pot-pet:

'AQILAH said...

yeah, tak sabar nak habis exam...hahaha

nuff, bila nak dapat cek pun tak taulah..hahha

AMIRA IS MIRA said...

dah bape juta rupiah ko dpt??aku baru kemut naa sgt nie

FyZa said...

huhu..sabar eh..

AMIRA IS MIRA said...

huhu..kesabran sgt nie fyza

Nur -al- Ain said...

melakau panau. ala, tak kene la nak ckp melaka panas versi melaka. jadi melakau panau la plakkk. ngehhh

AMIRA IS MIRA said...

melakau panau mangau:)
aku benci duk panas memanjang

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics