TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, May 23, 2010

Please help me:) kritikal ni

saya rindu nak berjalan-jalan.

hari ini saya rasakn sayalah manusia ciptaan tuhan yang bernama AMIRA paling malas dan kebosanan+pening2 lalat pada hari minggu. sbbnya:
  • dudk rumah 24 jam. MALAS nak keluar
  • duduk menonton tv sahaja (ayt SKEMA). MALAS nak gerak2
  • makan+tidur. memang HOBI
  • main games je. BOSAN dgn online jer.
  • nak wat entry baru kat belog pun MALAS.. tolong bagi idea. kritikal nie
Rase-rasanya ada tak DOKTOR yang boleh ubat orang MALAS ini. please help me:)



16 pot-pet:

Rara said...

thp kmlsan mu kritikal mse mcm ku jua..[lg ayat skema] hehe

AMIRA IS MIRA said...

mmg parah jugak kamu nie..(bukan selalu gune ayt skema)
hihi

theblogaboutsomething said...

g jogging!!! hehe.. drop by my blog. thanx :)

xRaafikx said...

oh, pegi dating la. mari. :p

AMIRA IS MIRA said...

xRaafix..nak dating ngn sape je?

theblogabout..: esok plan nak main badminton

xRaafikx said...

dengan i. so, dengan itu mana tau ia boleh mengubat hati yang duka lara ? cewahhh. :p

akuvision said...

rehatkan minda, ambil peluang untuk rehat

AMIRA IS MIRA said...

xRaafix: hahaha..kene wat appointment dulu eh

akuvision: dah terlebih rehat..smpai pening da..

akuvision said...

hehehe...pening tak leh nak tolong la pulak. Tapi apa apahal, good luck dengan badminton esok

xRaafikx said...

oh, kena buat appointment dulu eh ? hm, okay. bila you free ? maybe kita boleh tgk wayang, or pegi Youth'10 sama sama ? :D

AMIRA IS MIRA said...

akuvision..thanks..smgt kesukanan yang tinggi esok

xRaafixs..bole hak.sume nye kala kesempatan

xRaafikx said...

hehe, okayy. takpe la, you rest la. hari pun sudah larut malam. esok mahu bersukan lagi. rehatkan diri tu. :D

Nur -al- Ain said...

main badminton? wow ;p heheheee

Prie di Sampit said...

wah namanya juga lagi malas ya, bawain tidur aja atau lari-lari keliling rumah ... he he ..

ciEk NiENa said...

dok umah sambil bertinju dengan adek badik.. besh woo... hehe..

mira, lets be fwen =)

kembatolo™ said...

satu je ubat dye, hantuk kepala laju2 kat bucu dinding..insyaAllah malas akan ilang..hahha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics