TABUNG HARIAN

Followers

Monday, May 17, 2010

Pakcik Nuffnang bagi saya duit poket lagi hari ini:)

adik:)

Bangun pagi tadi terus lihat dan check apa yang patut sebelum lappy kesayangan dihantar ke klinik teknikal untuk di repair dan upgrade. naseb baik ader 2nd lappy kat rumah nie. soso, rindu terubat seketika. esok mesti amek balik sebab rase tak best bila gune bnde yang jarang kiter gunakan. Rase kekok kan? TOLONG HARGAI BARANG DAN BENDA YANG MMG MILIK KITA SEADANYA. bila tak ada baru pening2 lalat. betol tak?

Thanks soo much to uncle NUFFNANG sebab hari ini anda telah mendebitakan sedikit lagi amount kepada acc nuffnang saya. makanya, earning saya telah bertambah. kaya la kejap saya ok. huhuhu...semangat makin tinggi nak kreatifkan lagi post supaya orang lagi rajin nak dtg jengah belog lalu CLICK kat ads yang ader kat sidebar belog saya. thanks pada sapa yang sudi click. nnti bila nuffnang da send cek kat saya, tuhan akan berkati hidup korang sampai bila-bila.

Target: dalam masa 3 bulan mesti dapat cek. bOleh kah??? jom kita bantu sesama kiter!

nota menarik hari ini: terbace belog Putra Story, tajuk entry KELEBIHAN BERCIUM. bacela sbb rase macam best tetiba.hahahaha

3 pot-pet:

tia said...

jelesnya..kau rajin blog walking eyh?

AMIRA IS MIRA said...

tak derla rajin sgt.bila ader kelapangan je aku wat bnde nie.

xRaafikx said...

blogwalking itu penting. tapi setakat ni, earning aku baru la dalam rm2.00. takpe la, janji ada kan.

untung ko, nanti da dapat byk, belanja ye. hehe. :p

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics