TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, May 20, 2010

Lelaki bogel-hubungan sejenis.

(tgk 999 lagi nmpk macam real)

hari ini bila tengok berita ade sesuatu yang menarik minat saya dan adik saya untuk stay lelama jap kat tv. LELAKI BOGEL. bnde ni katanya premis mengurut. tapi bila tengok kat berita dan 999 tadi kemain bersepah lagi kondom dan segala bagai yag patut kat dalam bilik. yang paling best siap ader macam board gambar2 khas model lelaki yang akan men'serviskan' pelanggan kat premis tersebut di Taman Miharja, Cheras, Kuala Lumpur.

Seorang lelaki yang juga 'pak urut' kat premis yang diserbu jugak kononnya ada gambar dalam catalog 'pak urut' di premis lain. maknanya 'dia' wat keje sampai kat 2 tempat. sgt advance ye. 2 tempat dalam satu hari..kompem hot stuff...hahahaha

ok. saya mmg jarang tengok 999 nie. sbb tak berapa suka genre citer yang mcm tue.lainlan kalau CSI.hihi...tapi bila 999 wat isu yang jarang kiter tgk kat tv hubungan lelaki yang sejenis (lelaki-lelaki) rasa mcam geli+ntah pape+tak logik+sengal+bla.bla.bla...pun ada.iyela selalu bila tv kuar berita mesti pasal GRO, pendatang tanpa izin, penderaa, kemalangan, ragut dan lain-lain. isu kali ini mmg geliiii))

Notes untuk semua: baca paper esok kalau ader berita lebih lanjut.

(ayt macam reporter 2-3 hari ini)


15 pot-pet:

cemomoi said...

heee kelakar layan laporan tu

baru ptg tadi ada orang usap kepala dan urut tangan... lepas tu member sound, ark, ye ke, la mana tau dia jenis gitu.. heh

yan said...

anti gay n lesbian :)

feel free,go here :)
izyan's

AMIRA IS MIRA said...

cemomoi....mmg kelakar laporan tue..mase tgk ketawa+geliii pun ada..
jgn ader mmber yg mcm tue sudah..ntah pape je

AMIRA IS MIRA said...

yan: yupp..anti gay +lesbian

Abu Luqman said...

macam macam cerita ye

Mommyyus said...

hehe...tak rela mak..

AMIRA IS MIRA said...

luqman: beselah..cerita yang mcm nie kalau dgr kdg2 best gak..kalo selalu..bosan

mommyyus: mmg malu sgt2 mak..hihi

shameel Iskandar said...

dunia akhir zaman. mcm2 berlaku. tunggu jer laknat Tuhan

AMIRA IS MIRA said...

nauzubillah...

hang liey leen said...

ow...tgok tgok...
sengal btol!
urut plus liwat (sbb lelaki-lelaki)
n masa tgok 999 ue siap ada 'artifak' ue kat selimut...
disyaki air mani (artifak laa pulak kan)...

AMIRA IS MIRA said...

itulah..1st time smgt tgk 999 smlm
hahaha

kertasMerah said...

Masya Allah..mintak dijauhkan hubungan sejenis.. Nabi x ngaku umat akhirat soknih..

Rashid said...

uisss gelinya.. gilerr tul diorang tu...

tia said...

nak muntah tengok.

AMIRA IS MIRA said...

kertas merah: mmg sangt mintak dijauhkan dgn orng yg mcam tue

rashid: sgt2 geli kan

tia: ko tgk yg 999.lagila geli

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics