TABUNG HARIAN

Followers

Tuesday, May 11, 2010

Zaman cartoon saya kekal sampai sekarang


beep.bEEP.beeP.
saya suka dua cartoon nie sangat. sebab ape? sebab saya rase cartoon ni sangat la cumel bila kter tengok diorg gaduh and tak puas hati satu sama lain. korg mesti penah tgk kan. saya kalau da tgk .mintak ampun mintak maaf. jangan wat gangguan siaran ok. kompem2 la saya akan membuat muke 100x tak puas hati. yela..cartoon nie membesar ngn saya. JERRY sangat comel!.
kalau kat astro cter nie selalu men kat cartoon network. peneman saya tengok cerita ini adalah sepupu kesyangan saya. budak yang comel lotee!

peneman saya tgk cartoon!

sangat2 comel cartton ini.

cartoon lain yang saya minat cartoon pocoyo. ok. ingt lagi cuti lepas SPM. ialah.itu zaman first saya bermaharajalela duduk kat rumah tatkala mmber yang lain pergi kem PLKN tue. cartoon niela sya ngadap tiap2 hari. kompem saya tak jemu..kompem sampai ingt lagi macam mane c pocoyo and ellie( gajah pink) main.. sosos comel. cartoon nie selalu main kat disney Channel. pastue bila iklan mesti ader nyanyi lag celbrate besday. then saya nyanyi sama.

ini pocoyo!
pocoyo friends!

ini cartoon hagemaru:
cartoon ini pulak sgt2 la kelakar. even die mcm sengal ubi tahap ayam tahap dewa aku still gelak.
dengan mak ayah hagemaru sekali kelaka. sbb kedekut taik idung masin kan.

mickey and minnie family's!

Bunny's!

mmg best bila sesekali layan cartoon.rase macam budak2 jap. rank carton pilihan saya:

  1. Tom & Jerry
  2. Pocoyo
  3. Hagemaru
  4. Mickey and Minnie
  5. Bug's Bunny
  6. Mr. bean (cartoo)
  7. Popeye
  8. Barbie's
  9. Pooh
  10. Tom & Jerry
* hahaha...ulangan 1 and 10 menunjukkan yang mmg minat tahap2 10!


9 pot-pet:

Long Haffiz Long Hassan said...

sy xsuker sngt kartun barat..biasa2 ajer..
lebih kpd anime dan dari jepun..
cm cybercops zmn dlu2..

AMIRA IS MIRA said...

saya tak bape suke kartun mcm tue..kdg2 mcm susah nak phm

FyZa said...

kartun jerry adalah yg t'baik oke..i like 2..hik3..;p

AMIRA IS MIRA said...

yes...jerry mmg yg terbaik

lassiegewdix said...

spongebob xde ker ?
love spongebob !!~ haha

AMIRA IS MIRA said...

tak suke spongebob:) sebab tue tade..
carik cartoon lain..huhuhu

~FaRiDzUl LaILy FuDzALi~ said...

suka pocoyo!!!!giler comel!!!

AMIRA IS MIRA said...

yaaaaa.mmh cumel kan pocoyo laily..
aku sukeee sgt2..:)

hanaKir@ said...

hahaha..semua kat ceria layan + ANIMX..HEHEHEH

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics