TABUNG HARIAN

Followers

Friday, May 21, 2010

3 day Sales Mania

ok..selalunya sebelum tidur mesti saya akan check segala email saya. peti mail saya yang mmg tak pernah tukar2. senang untuk siap2 menghantar segala apa yang perlu kepada saya sejak dulu. manalah tahu satu hari nanti saya tetibe hilang. so gune email bolehla anda semua track saya ok.

Berita menariknya, hari ini saya dapat email dari BODY SHOP MALAYSIA yang beritahu ader offer once a year kat sume outlet body shop.(khas untuk mmber body shop sahaja) sebenarnya saya dah dapat alert announce nie dari kelmarin. tapi msg kat my phone number. bila kat phone tu macam kurang berminat sangat sebab hanya text sahaja. bukan ada gambar yang menarik pun. kat peti mail nie adalah gak banner yang Body Shop hantarkan sekali tanda promosi diorg.

Before ni ader gak cuba yang lain.tapi yang nie the latest one yang saya pernah cuba.

Yang penting, Body Shop macam dah tahu je segala perfume saya dah habes. yang tinggal hanyalah Lotion Japannes Blossom BS je. cukup kot sbgai ganti kepda perfume nya yang dah seminggu habes..huhu...

Niat hati nak beli perfume BS yg LOVE etc tue. sbb penah try sekali bau macam best. kalau keluar hari ahad nie nak try tgk. kalau tak segan nak angkat satu wat collection baru. nak ajak hasut papa g beli sekali.kehkehkeh...

pada siapa yang pernah cuba yang ini please bg respon.maceh:)

Jom beli pada waktuu fulus cukup2 makan..:)

3 pot-pet:

ciEk NiENa said...

on lagi ker sales nieyh? huhu..

xRaafikx said...

susah jugak jadi perempuan ni, sebab time sales je, boleh jadi gila. haha.

AMIRA IS MIRA said...

ciek nina: sales nie smpai 23 je(ahad)..melepas la..sbb x sempat g

xRaafix: bukan susah..jmat bile time ader sales nie...kan??

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics