TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, May 16, 2010

tak dapat mandi.tengok pun jadila

Mood ahad hari ini adalah sesi menghabiskan masa bersama keluarga. MUKABUKU, BELOG, FORMSPRING, EMAIL dan sebagainya dilupakan setengah hari. mama and papa cuti hari ini. so decide nak p tgk pesta laut kat Tanjung Buai. (sila google kalau nak tahu, kalau tak de nnti tanya saya ok)

Tepat jam 12.00 tghari sesudah bekfest, hahaha. ktorg pun bergerak ke tempat yang dituju. ATTENTION: pukul 12 tghari adlah waktu matahri tgh memuncak panas atas kepala. berbekalkan topi ala2 nak mengelakkan muke burn sambil duk tgk orang main sukan laut. ok. teramat jeles seketika sebabnya masa smpai sana air laut tersangatlah pasang. mmg terasa macam nak lompat je dari tebing yang tinggi dan bermandi-manda. sumpah SYIOK! nasib baik malu dalam diri masih tebal. jadi niat dihati terus cancel.

sempat jugak tgk orang lawan bot. ntah berape lap diorg duk pusing kat laut tue, saya pun tak tahu.yang sempat tgk bot guna 5 kuasa kuda ngn 15 je. yang lain tak sempat. then tgk orang lawan kayak, panjat tiang licin menyelam dan yg klaka ader pertandingan karaoke suka-suka. mcm jenis org dan sore yang didengar. rasa mcam nak gelak pun ader kat tepi stage tue.

cukup dengan bebel2 panjang sbb malas nk citer lebih2. jom intai gambar dibawah:)

mereka mandi sesuka hati. sume pndai berenang ok.

budak nie saje pndang saya. akak comel ea dik?huhu

gambar kat bawah nie masa acara pnjat tiang licin. batang yang panjang tue adalah kayu nibong yang telah pun disaluti sepenuhnya dengan minyak(tak pasti minyak ape) yang penting mmg licin sgt2 tiang tue sbb dulu penah try. men acara ni just kene amik bndera yang kat hujung tiang. sape dpt dulu die yg menang.


acara kayak:)saya baru sekali je merasa nikmat kayak tue. nak cuba lagi.

acara bot:)

saya bangga jadi anak JOHOR:)
ini mahkota biker's. team Kembara Mahkota Johor:)

notauntukesok: ader misi yang perlu diselesaikan, kene bangun awal pagi. biar orang buat jahat dengan kita. jangan kita buat jahat dengan orang

7 pot-pet:

sekamar rindu said...

salam...

bestnya.......bila la dapat mandi mcm tu...

AMIRA IS MIRA said...

nnti carik mase free pergi mandi-manda macam tue ok

kitatauke said...

perghh...seronok gile kl dpt join ni...:)

AMIRA IS MIRA said...

mmg best.terase mcm nak g pulau yg indah2 sgt je nie.

Fay Nana (Cik Fana) said...

wahhh! best2, :D

AMIRA IS MIRA said...

mmg best:) bestkan kalau sekali sekala dpt wat mcm nie

AMIRA IS MIRA said...

mmg best:) bestkan kalau sekali sekala dpt wat mcm nie

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics