TABUNG HARIAN

Followers

Saturday, February 19, 2011

Tudung Pearl Haya!

Salam Sabtu..


sana sini bila kita perasan orang update fashion tudung @ selendang. kompem me pun rasa cantik-cntik. tapi selendang still belom berkenan sangat dalam hati. bole kira rasanya koleksi peribadi ada berap saja calour yang menarik untuk selendang.hari ini kalau siapa yang pernah dengar word ' Pearl Haya' mesti akan tahu yang ini adalah satu brand untuk tdung. For me ini adalah first time me dapat pakai tudung PH sbb before nie me prefer pakai brand yang lain. pada yang kenal me mesti tahu cara me beli tudung macam mane. kualiti and kesesuai pada muka amat penting okey semua!

ini mukadepan Pearl Haya website!pada yang nak try tengok-tengok dekat laptop sendiri. boleh rajin-rajin klik sini. pastue g jalan kat butik terdekat.so sekarang me baru ada 1 je tudung brand nie. itu pun sebab tadi me baru ke sana. thanks to my cousin, Kak wani sebab belikan me khas satu tudung sempena belated birthday.thanks a lot kak wani! [yang pasti sayang saya dah cakap tudng baru me comel]
comel kan box dia??me sukee...

p/s: agak-agak Ariani saya akan bertambah lagi atau Pearl Haya pulak jadi pilihan hati. yang pasti sekarang ni memang rajin singgah tengok tudng kat radiusite. paling PENTING sekarang nie me jual tdung Hajra, sape berminat bole pm me okey!

9 pot-pet:

Nur -al- Ain said...

Ph mmg best..tp hargeeee... hahaa.. tp muke ko cm ne pun, pki PH kompom cantik.. weh, nnt tgk kt bhgn yg reject, reject dier skit je pun., tp murah ;p makcik aku selalu beli yg tu, dier kate reject pun xtau kt mane.. hahaa

Amira is mira said...

mmg pun..aku g tadi belom pape g tgk yg kat reject dulu..rejectnye mmg ciput betol2..tapi kire okey r ader org bg free..ye amek je..hihi

zmah said...

Akak tak pandai lah nak pakai selendang.

Amira is mira said...

@zmah: kak, same la..selendang mcm pelik n x selesa sket bila nak pakai..hihi

Bazilah said...

lawa..harga pun lawa gak haha.

Amira is mira said...

@bazilah: sbb harga lawa la tdung tue pun jadi lawa..!pape aku ttp suke

hasif said...

Just Klik

Nak promosi produk atau perkhidmatan? Klik sini PERCUMA 100%

tamanraudhah said...

Beri Laluan

Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

Suriayati Datu Mudin said...

nak cuba jgk

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics