TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, February 16, 2011

Cuti sana-sini!

Berhari jugak blog ini ditinggalkan. mintak maafla ye.sepatutnya skrg saya harus menyayangi belog ini lebih dari yang lain. sbb BE saya harus ditatang bagai minyak yang penuh. semalam hari cuti.tak ada buat apa. cuma sempat menghabiskan masa berjalan di jalan Masjid India. jalan kat sana. mak oiiii!! orang macam semut. tujuan utama nak kesana nak membawa cousinku, untuk mengambil barang di sana (kompem2 la tudung). terus amek peluang jalan ke sana, amek peluang pegi Semua House. cari barang hantaran untuk customer.[sekarang kene bertungkus lumus, sireh hantaran kene cepat maju]

yang best, saja nak share dengan semua yang hari sabtu lepas, ini menu makanan kami. [perut asyk mintak makan sahaja, macam macik nak kurus anak-anak]



p/s: orang selalu cakap bukan-bukan bila dah sakit hati.

7 pot-pet:

saya_arief said...

sedappp tuuuu..
;p

✿ etiey ✿ said...

huhu.. harus ditatang. hehe. sedappp! perut nya gigih mintak diisi, lemak pun gigih melekat kan ;P

cacing said...

wah3! nasi tu macam sedap je... pedaas tak??

Amira is mira said...

@arief: mmg sedapppp

@etiey:Lemak mmg ditatang skrg nie ke mana shj

@cacing: pedas sket je..nak cari bole kat food court the garden

cemomoi said...

huuu makan je seanjang cuti?... best tulll

Amira is mira said...

@cemomoi: tuela..perut asyk mintak makan jeee...nak wat cane ek??

Queen M said...

sedappppppnyeee! :)

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics