TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, February 13, 2011

Main masak dengan chef terkenal!

Seronok bila dapat cutikan.makan cukup. tidur pun cukup.hahaha...tidur itu penting.kurang sket la eyebag macik minggu ini. huhu..ZZzzzzZZzzz..terpikr nak smbung tidur pasni.best...mimpi jumpe putera raja. datang bawak kereta kuda. sekuntum bunga mawar yang segar. smbil alunan lagu-lagu romantik.alahaaaiiiii~~~m3 mmg kompem2 tersentuh.hahaha.

Tujuan sbnr adalah untuk beritahu yang hari ini me dapat memasak dengan selebreti terkenal. 'TERKENAL' okey!masak dengan CHEF WAN!..korg dapat ke?.hahaha..sorryla...sbnrnya hari ini me main masak-masak dengan 2 org cousin [kak nana and didi]. memandangkan malam tadi me tidur umah beliau [ rumah pengantin baru], so lunch tadi main la masak2 kat dapur rumah puas kami buat apa yang patut kat dapur. menu: 1. Ikan siakap masak stim. 2, ayam paprik .3: sawi masak belacan. kompem2 la sedap. masak gune resepi keluarga. mmg sedap. [ bau masih melekat kat jari] supeerrbbbb!

untuk tatapan semua!

 menu sayur kami tghari ini.[yang ini me masak sendri. superbbbb!!!]

 ini menu siakap stim kami masak sendiri. resepi kak nana.
nampak pucat kan. tapi rasa perrrghhhhhHH!!!
SEDAP!!!

 yang ini menu ayam masak paprik!. fuhhh..simple tapi sodap macik ckp kat semua!!

yang bawah ini food presentation kami untuk hari ini! sekian untuk tatapan semua





p/s: yang penting me mmg kenyang yang teramat sangat!! perutttt!!!!....jagan kata mmg kenyang yang teraAMAAAAATT! smpai terlupa ada masalah . rujuk entry yang INI!
selamat berhujung minggu

4 pot-pet:

Zyash said...

Ala..nape x letak resipi dia skali...baru nak try test kat umah, mane lah tau sOnang jer buat..hehe.
HEARTBEAT

HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang

INCOME HEARTBEAT SETELAH 2 HARI

✿ etiey ✿ said...

wah... best!!!

a n a s t a s y e a said...

Mesti sedap siakap tu .. tengok pun dah tau =)

anastasyea's latest post .. Lengangnya Jalan Raya Hari Ini ..

EJA said...

okla tu...walaupun bukan chef one..chf two pun boleh ..hihi..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics