TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, February 9, 2011

Proposal da setel!tugas masih sbgai pelajar

oh yeaaa...tadi still tak bekerja..tugas di melaka masih belum selesai. alhamdullilah akrinya petang tadi siap jugak. cuma masih ada yang perlu dibetulkan.hope semua nye berjalan lancar. malam tadi puas bersengkang mata nak siapkan. okey. ingt sekali lagi jangan buat kerja last minute..mmg huru hara sekjap sebab buat last minitue. alhamdullialh setel jugak. cuma ada yang perlu dibetulkan. standard la tue kan. nama pun masih belajar. mesti ada mistake!

yang bestnye. tgh buat proposal me masih sempat memberi idea pada kak nana untuk gubahan hantaran yang baru. update untuk pelanggan di facebook dan juga sirehantaran. tapi pada yang tunggu nak tgk di blog sorry ea. me lmbat sket skrg nak update yg sirehantaran blog sbb byk kerja yang nak dibuat. insyaAlllah. nnti me akan update jugak. jangan lepaskan peluang. kompem gubahan hantaran kali ini belom pernah korang jumpa kat mana-mana..mmg sweeeettttt and chumeeeeelllll

kasi tengok gmbr sket je. nak tgk lebih2 dtg ke sirehantaran okey. 
macam mana?? comel tak?..
nak tahu lebih nnti me akan update di SINI

p/s: pergi melaka smpai berhari. rindu syg saya

4 pot-pet:

✿etiey erywan✿ said...

mak aih cantik. kreatfi dan inovatif lol :0

munna said...

cantik gak..simple aje...

Bella Ayub said...

kan best kalau ada bakat menghias..

tak payah upah org..:)

Amira is mira said...

thank sume...boleh order kalau berminat eh

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics