TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, February 20, 2011

Dekorasi bunga malam ini! fall in love...

Hai semua. salam hari ahad.
baru me pasan yang hari ini kurang wat blogwalking. mungkin puas tidur.[topup tidur penting pada saya wat masa sekarang]hahaha..so malam ini ada aktivitivi baru me and my cousin, iatiu buat bunga dip!. me nak try wat buat malam ini khas untuk update gubahan baru untuk sireh hantaran!.
yang penting mula-mula saya main celup-celup!
 mesti khusyuk.bnde lain pun jadi tak pasan. nak wat jadi perfect!

 contoh yang dah jadi.ini yang kecik!

cantik tak??shining kan.
ini hasil yang kak nana wat. bukan me. me jadi assistant je. pasnie baru nak try wat sendiri smpai jadi!
p/s: esok dah kerja..rasa tak nak g kerja. nak g blaja..[belog ini untuk luahan hati, bukan nak suruh sapa-sapa jadi  bahan untuk wat dosa, suka hati akulah nak tulis ape. tak yah sibuk jaga hal aku, jaga hal sendiri sudah!]

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics