TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, February 24, 2011

Mood kurang stabil!

Selamat pagi...dah lame rasanya tak update. walaupun baru 2 hari. mintak maaf ye terutamanya pada siapa yang rindu me.!oppsss!!!bukan sengaja. sekanrang ni jarang nak online sbb ada kerja kat luar. byk tempat nak kene jalan. so bila dah balik rumah da pening pale sbb dah satu hari jalan sana sini, apa lagi tidur adalah keutamaan!yehhhaa!!!

point! nak tunjuk muka penat tapi still nak cuba senyum.

p/s: siap je tulis entry nie terus siap-siap pakai tdung nak g kerja. harus kerja sebab nak cari rezeki untuk anak tekak. anak skrg asyk mintak makan yang pelik-pelik je!

1 pot-pet:

✿etiey erywan✿ said...

take ur time... hmmm memang mood selalu lari camner tu

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics