TABUNG HARIAN

Followers

Friday, February 18, 2011

Konsert Hore-Hore bersama Aznil Hj Nawawi

Ramai dah perasan sekarang ini sana sini sibuk kata pasal Konsert Hore-Hore bersama Aznil Hj Nawawi @ name glamer pak nil. dengan confident me nak ckap mmg ramai rasanya peminat paknil. so pada yang berminat nak pergi konsert ni korang bole beli tiket kat www.ticket2u.biz @ menghubungi Yati Rahman di talian 019-6601195 atau Amir Hamzah di talian 019-3406832 atau 03-78850848.[tolong promotkan sekali] kompem dengan yakin korang akan gelak puas-puas and senyum je sbb tgk pak nil buat lawak spontan. bole jadi jugak korang akan menangis sbb pak nil ini sentimental jugak orang nye{opsss!}

kalau me ada orang nak belnja tengok bole jumpe me dekat Taman Tasik Titiwangsa, pada 12 Mac 2011 hari sabtu pukul 8.00pm-10.00pm.jumpa disana!

p/s: suke tengok muka pak nil yang sekarang sbb umur da meningkat tapi muke still halus mulus. ape rahsia ek?

3 pot-pet:

zmah said...

Mira peminat PakNil ke?

EJA said...

kan best kalau dapat pergi..huhu

Amira is mira said...

@zmah: suke..sbb die hnsem n sporting..

@ea:tula..mtk2 dpt

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics