TABUNG HARIAN

Followers

Friday, February 18, 2011

Jumpa dengan Redmummy!

hai..selamat pagi..salam jumaat pada semua.semoga hari ini kehidupan anda lebig baik dari semalam.

mungkin semua orang tahu yang redmummy ada wat offer tgk movie dengan RM. wah.wah...siapa yang bertuah dapat tue mmg best. tolong amik gambar lebih-lebih untuk saya.saya minat kot dengan dia. RM yang sporting lagi glam..kalau siapa yang penah baca entry ini mesti akan tunggu2 shout out dari RM tak kisahlah kat facebook @ twitter. [jom kenal saya di twitter].hihi. so dengan tak sengaja nya petang semalam RM ada update status kat facebook dan juga tweet kat twittter..
kalau tak caya..bole refer di bawah!
sumber dari facebook Redmummy.com

dengan tidak sengajanya..saya terpilih untuk keluar bersama dengn RM untuk malam ini. date kami sepatutnya pukul 830malam di tgv klcc.so mmg excted sbnrnya nak keluar dengn RM tapi nak wat mcam mana kan..TETIBE! ada hal yang tak dapat nak dielakkan.demi kebaikan saya, me kene la jugak tolak jemputan khas dari RM..[kalaulah jumpe RM, mmg excted, sbb macam-macam soalan nak tanya.almaklumlah jumpe orang galamor nie satu malaya kenal, kasi amek gmbr lebih2 and kenal rapat2] tapi apa kan daya. tiada jodoh untuk kali ini.{agak2 kalau next event RM wat lagi me boleh join tak, mcm RM baca-gaya mcm dah kamching giloss!!hahaha...}

me suka jugk baca kat sini. lagi-lagi bila tang RM cerita yang dia g shopping sana sini. fuyoo..baca terasa macam g shopping jugak. shopping always grand!!macik suke.walaupun hakikatnya me tidak shopping sgt macam tue.hahaha [opss..mcm stress bila kata tak dapat g shopping].lagi satu bila RM menulis rasnya mmg sempoi.tadelah nak dramatis sgt2.orng lain nak ayat macam pernglipur lara.cerita kisah macam2 mmg sentiasa meletops..senang macik nak paham nak.thumbs up for RM! lagi satu perasn skrg RM suka share pasal RedDaddy..opss romantik kau..

p/s: skrg selalu dapat event tket free. tapi tak pernah kesampaian untuk pergi. kenape ek??orang kata rezeki jangan ditolak. tapi aku selalu je tolak..sediiihhhh!!sob.sob..sob

8 pot-pet:

[z@ck] said...

aku ingt hang btol2 dah jumpa..huhuhu

Amira is mira said...

haha..belom..nak jumpe tapi belom kesampaian

shi3la said...

takperlah belum ader rezki tuh..nanti biler dah jumpa RM ambik gambor byk2 pastu cepat-cepat hupdate lam belog kasik semua orang jeles yer..hahaha

Amira is mira said...

insyaAllah..kalau ader rezeki nti mira wat ea..thanks!

the::bored::sha said...

hi mira
nape awk tolak? ermmm rugi sgt2 la...asya punye la sedey..online ms ptg smlm x plak ade offer movie RM tu, bila online tgh mlm..kol 12 lebih bru baca..uwaaaaaaa...dah terlambat !! ekeke

anyway mesti mira ade bende lain yg lebey priority kan? x pe la next time aje kot? untung2 dpt kuar ngan RM sekali ngan
th3b0r3dsha...

ngeh3

Amira is mira said...

tuela..nak wat mcm mane..dah tade rezeki..sedih jugak sbnrnya tak dpt pegi..bukan sng nak jumpe RM...next time kalau ada bole jumpe lagi kot

deem said...

wah...murah rezeki kamu nih...nanti ada masa jangan la tolak lagi...rembat terossss!!!

✿etiey erywan✿ said...

hmm.. ingtkan dah jumpa. heheh dtg nak nengok gambar di sini.. hmm

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics