TABUNG HARIAN

Followers

Monday, January 10, 2011

[video] Tahniah pada pemenang AJL 25!


 WOHOOO..tak sangka dengan semua keputusan malam tadi AJL25.okey. selamat pagi pada semua yang datang singgah belog kat sini. tahniah pada ANA RAFFALI sbb lagu 'TOLONG INGATKAN AKU' menang malam tadi dan dinobatkan sebagai JUARA LAGU 25!walaupu bila tengok kat twitter and facebook and ayat sumbang yang tak berapa suka dengan resuLt yang juri-juri buat termasuk saya tapi nak wat macam mana kan. dah rezeki Ana Rafali sbagai penyanyi dan juga komposer dapatlah RM 35,000. yang penting I like baju putih Ana pakai masa mula wat persembahan. ayuuu habis!!!

yang bawah nie video Faizal Tahir!..kompem habis kagum masa tengok malam tadi...pastue duk kalut pkir rajin pulak nak basah2 masa nyanyi..anyway...tahniah faizal! u mmg kreatif!

kagum kan????next year ape pulak gimik yang nak wat

yang ini pemenang AJL25! tolong ingatkan aku...skrg sibuk cari kat google tgk smula lirik lagi ini. sbb pelik.bila dgr macam tak berapa best!pape..say tahniah pada ANA RAFFALI!...pasnie jgn demang lebih2 okey..hihihi..pada semua..kita terima je ea keputusan juri..diorg lagi mahir dalam industri muzik!

Senarai penuh pemenang AJL 25 adalah seperti berikut:
Persembahan Terbaik
Faizal Tahir – Hanyut

Vokal Terbaik
Hafiz – Noktah Cinta


Juara AJL 25
Tolong Ingatkan Aku – Ana Rafali / Ana Rafali / Ana Rafali

Naib Juara AJL 25
Drama King – Meet Uncle Hussain dan Black / Taja / Tun Teja

Tempat Ketiga AJL 25
Noktah Cinta – Hafiz / Ajai/ Shah Qalam


2 pot-pet:

Zyash said...

Jom join ne, dah tag mira kat cini http://zyash-nuffnang.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

[z@ck] said...

ko tgok live mesti lagi feel kan? =)

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics