TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, January 13, 2011

Indahnya! esok cuti.jalan -jalan

indah nya esok.cuti dari kerja..so this weekend dapat cuti 3 hari. esok alasan bercuti sbb nak balik melaka. nak jumpa advisor @ lecturer. nak uruskan pasal report untuk this semester. orang lain dah sibuk pulun tesis masing-masing, sedangkan kami berempat tak buat ape-apa pun lagi.hihi.---bila last minit nnti kau jgn nak kalut sorg2 ea mira!

esok pagi-pagi akan ke melaka. bersama ika. heaven nye dapat cuti..selesai segala urusan dimelaka terus pulang ke johor berjumpa dengan keluarga tersayang.rasa dah lame tak jumpa diorang..rindu teramat sangat!
semoga selamat smpai dan selamat pulang!

2 pot-pet:

ab@h_Izz said...

samalah..tp kat sini mmg pun esok cuti..:)

zmah said...

I follow....dgn bayang aje!

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics