TABUNG HARIAN

Followers

Monday, January 10, 2011

bermata baru!

semalam sempat lagi pergi order mata baru.huhu.bukan senang nak merajinkan diri pergi order mata baru.bila dah mula tak nampak baru nak merungut. sakit kepala kot! baca sume bnde macam kabur.lagi satu bila orang dari jauh dah senyum kat saya rasa macam kesian. orang tue senyum sorg2 rupanya..(maklum balas daripada orang lain yang kata aku sombong, senyum x balas). so dgn masa yang terluang minggu ni. macam2 bnde aku beli termasuk mata baru!..ohoho..bukan jadi macik kayo.cume ada duit lebih untuk diri sendiri dan siapa yang berkenaan.. 

rasa tak sabar nak tunggu mata baru siap. katanya maybe masa birthday saya baru siap..hopufully betol. special kot masa tue. walaupun mahal tapi I puas hati.
puas promoter kat kedai tue kuar yang cantik2.rasanya dekat 2 jam duk kat kedai semata-mata memilh. last2 pilih yg same jugak.hihihi
yang best.mama and my sister macam dapat instink dari johor yang saya tgh buat mata baru. on the spot diorg call tanya watpe..uhuhuhu.thanks mama sbb memahami!

menghitung hari!
hadiah ape paling special 12 Januari 2011!

8 pot-pet:

cemomoi said...

ada sesapa yang dah booking nak minta belanja? dan masuk q ni...

Amira is mira said...

nape??nak blnje jugak ea..bole2...tunggu 12hb eaa

cikmemy said...

huiii..lagi 2 hari birthday dia lah..hepi becoming birthday dear..semoga panjang umur dan murah rezeki!

Yanana! said...

oyt idop lg budak ni, hehe lame siot tak dengar cite..cemane praktikal,ok?

ko insan terpilih kat belog aku. Hehe jemput tengok! ;D

zmah said...

Akak nak tunggu hadiah dari Mira....gambar mata baru.

[z@ck] said...

wah..mata baru..kaler apa?

tokeh besar said...

ermm..hidup sesusah 3X8+6(3x 2y 6z)-dx/dy=zxc+(-6rxz)+7LC....

Amira is mira said...

@cik memey: thanks for the wish

@yana: aku idup lagi la...rinduuuu kau!

@zmah:gmbr mata baru lambat sket update

@zack: tak kaler sgt..ori je yg kaler lebih2..haha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics