TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, January 9, 2011

Hantaran tunang dan kahwin! (wajib tengok)

hai semua..sekarang terasa nak menceburi bidang bisnes online.tak salahkan.nak membantu yang mahir dalam bidang tertentu.niat mmg dah lame nak mempromosikan sesuatu kat blog amiraismira nie. dengan ini saya umumkan yang sekarang blog amiraismira akan menawakan perkhidmatan untuk menggubah hantaran kahwin atau pertunangan untuk siapa yang berminat.


satu hantaran average rm60 hingga rm200..
depends pd gubahan theme yang dikehendaki pelanggan..
klu nk gubahan yg simple lg..should b lg murah...
tp harga tu negotiable...jgn risau..."SEWA JUGA AVAILABLE" 
charge delivery tu utk semua
gubahan..sekali penghantaran..rm100- rm 200..seluruh malaysia...ni harga
promotion sampai hujung thun 2011 ni...
quality di jamin~ harga termurah di pasaran!!

yang kat bawah nie 1st design hantaran yang mira nak promot kat sume.
tema: english mix + lavender

 gubahan : towel

 gubahan : buah-buahan

setiap satu hantaran berlainan harga.ini mengikut jenis hiasan.


 gubahan: bunga dan juga sireh junjung

 gubahan: coklat dan cupcake

 gubahan: bekas perfume



"sila hubungi 0122569676 utk sebarang tempahan atau add yuanasalleh untuk tengok koleksi yang lain

macam mane?ada yang berminat? kalau ada anda semua boleh text msg kat inbox facebook saya.try tengok kat sidebar blog untuk sebarang pertanyaan.harga kita bole runding sama-sama. 
nantikan update seterusnya untuk koleksi yang terkini!

6 pot-pet:

Mr. Swift said...

Nanti saya nak kahwin awak buatkan boleh? Hahaha. :p

Amira is mira said...

@swift: bole..just inform to me earlier!

Belalang Hijau said...

wah,bagus la mcm tu...
leh jadi share partner x nanti?
belalang pun biz gubahan jugak,tp bukan belalang buat la. mrsbelalang yang buat.nih link ke blog kedai belalang...

http://ilhamnurry.blogspot.com

M a W a D D a H said...

wahh..cantik2 je yg dia buat...

mas said...

nak hantaran yang sangkar emas boleh buat x?

mas said...

hantaran yang sangkar emas boleh buat x?

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics