TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, January 9, 2011

mood AJL 25.konfius MESTI pergi atau tak?

okey.sekarang mood masih dirumah..seharusnya kene keluar rumah awal untuk prepare apa yang patut memandangkan ari selasa kene outstation ke pahang. sekarang mood AJL dah datang target lagu cinta sempurna mesti menang!.lagu tue best..yang peliknye tetibe macam malas nak g stadium putra nak tengok ajl live!malas nak bersiap.dan berserabut pale otak untuk beratur panjang untuk ke sana. jalan jammed semestinya akan saya jumpa. tengok dirumah @ di stadim yang best???  


tolong bagi idea??

nak CINTA SEMPURNA menang!

4 pot-pet:

farah hairuddin said...

jom lah pergi tgok live..ako0 pon pergi..smlm rehearsal gempak babe!!

Cik Effie said...

hey..Better pergi sebab sound system dia lagi puas..Semalam kiteorang pergi konsert 60an kat jb memang superb..Kalau tengok dalam tv cam tak nampak keseluruhannya..

Amira is mira said...

@farah: jom pegi..jumpe kat saneee!

@cik effiez: okey.i pegi..jom pegi..jumpa kat sane

AiDa AzRyN said...

nak kebahagiaan dalam perpisahan menang.. XD

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics