TABUNG HARIAN

Followers

Saturday, January 15, 2011

Bersenam bagus untuk kesihatan!

sekarang dah 2 hari bermanja-manja di johor. makan sentiasa. put-put bila smpai rumah tengok ada alat senaman untuk sekeluarga,,macik beli. maklumla. me and macik mmg rapat. excted kot bila ada alat senaman sendiri. dengan gaya tersendiri sibuk nak jalan and lari ditemani oelh sepupuku, rina. dia ala-ala assistantku sbb me tak pandai sangat nak guna. maklumla 1st time nampak kat umah dah ada. so set time and running time sume dia yang handle. ala-ala jakun pun ada..hihihi

p/s: semua tengah berusaha nak kurus. nak kempiskan perut untuk tampil lebih anggun dan menawan!


3 pot-pet:

savethisblog said...

ui...seronok dia..semua baru nih

kathy jem said...

Hai...Nice blog.. =)

HaNa HoNeY said...

best kowt
pasneyh bersenm jerla semua kat umah tuh
haha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics