TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, January 5, 2011

nape account nuffnang saya pelik???

hari ini ramai bloggers yang dah dapat cek duit account nuffnang masing-masing..mesti bape bulan yang lepas diorang dah cash out.sbb berdasarkan pengalaman yang lepas kene cash out kan awal baru merasa duitnye..tapi yang pelik. sejak bape bulan nie account nuffnang saya macam kene blur!!!...duit tak naik2...buffered earning tak singgah2...jeles dekat INSAN TINGGI sbb hari duit nuffnang dia dah cecah 1K!..seyes tak tipu!...said congrats to z@ck..
seronok share dgn sume dapat duit banyak..bila nak cash out kan z@ck?

pada siapa yang tahu tolong share sama-sama jom. kenapa duit nuffnang nie problem nak naik. nak jugak merasa kaya kat nuffnang. dulu je merasa. skrg dah tak.pada sume bloggers yang dapat duit hari ini.TAHNIAH!...blja elok2 okey!!!::::----))

4 pot-pet:

zmah said...

Belum...muncul rm-rm...lagi kot!

[z@ck] said...

hahaha..tak rasa macam nak cash out lagi sebab dah nak balik NZ..tunggu aku return Malaysia for good hujung tahun ni baru nak cash out.hohohoho

Amira is mira said...

@zmah:...benci kan bila asyk rm je memanjang!!

!Z@CK:::HAA.....masyuk r bila duit da byk...sng nak shopping

syaza kelyza said...

beshnye dapat sampai 1K !

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics