TABUNG HARIAN

Followers

Saturday, June 26, 2010

world cup 2010-spain

sekarang masa yang terbaik untuk sume golongan insomnia macam saya sebab dua tiga hari ini saya memang tidur lambat tapi bangun awal. bole tahu punca apa???sebab saya menghabiskan SEDIKIT masa yang saya insomnia itu dengan menonton perlawanan bola. ok.pagi tadi sempat jugak saya menonton perlawanan spain and chile. yes.untuk pengetahuan semua chentahati suke sangat sebab itu group feveret beliau.SPAIN! kalau sume orang bole tahu macam mane excted nye beliau spain menang. saya pun rase klaka2 comel gitu. heppy tak terkate sgt beliau.

next match: spain vs portugal. menang tak?i support chentahati. mesti menang kan sayang?hehehe.tertunai tak pacik hasrat kamu. saya dah tulis demi kamu. saya dah kate saya tak tahu nak bebel ape pasal title nie. mcm pikir nak wat esei 300 pth perkataaan dasatnye. HA HA HA

mood sekarang. doakan chentahati smpai malaysia dengan selamat. maafkan saya kerana tidak dapat menjemput kamu seperti mana saya menghantar dulu.saya tunggu awak telefon. dah lame tak berbual dengn awak gune fon. macam jakun nie.mood seperti baru nak kenal.luff u.big hugs and luff for u:)*tweet*

6 pot-pet:

Nur -al- Ain said...

portugal menang okk.. alolloo jom la kite g menjemput.. hihii..mai la sbn kite g jmpt we ;)

AMIRA IS MIRA said...

hahaha..ok2.tgu sat g aku mai smbn.ko jemput aku nnti.

ravishingpeacock said...

xsgka minat bola jgak :)

AMIRA IS MIRA said...

sila sangka2 saya suka bola jugak.huhu

ravishingpeacock said...

hehe ok2 da sgka da hehe

fndrocka said...

torrres apahal tak score lagi

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics