TABUNG HARIAN

Followers

Wednesday, June 23, 2010

sebab kene tengok bola


sume orang nak cakap pasal bola, bace kat mana pun orang cakap pasal bola.hari nie chentahati saya update belog. agak la terasa senyum2 ala tamina sebab entry kali ini macam betol gak.
kalau tak caye korang try bace.half je ni yang saya copy and paste. bukan sume orang bole copy paste ok.orang betauliah je yang bole!

Nak baca lebih kene g terjah belog pacik chentahati saya:)

10 Sebab Mengapa Lelaki Perlu Mengikuti Game World Cup

1. Dorang takkan buat kerja terkutuk lain seperti beromen, mencuri mahupun merempit

2. Korang (pompuan) dapat tengok ketinggian tahap fokus dorang seperti amik exam SPM setelah sekian lama bersikap main-main

3. Sesiapa yang buta matematik pun tau nak gunakan nombor untuk tentukan jaringan gol ataupun masa perlawanan

5. Waktu ni la paling sesuai nak buat gathering ngn kengkawan...halo2...kumpul kat mapley..order mkn mnum..lyn bola sme2..

6. Si girlfriend tak perlu bimbang yang boyfriend korang takkan gi cari pompuan lain masa ni

*perasan kan ader number yang missing*
ape lagi. p terjah belog asal
mood: jom tolong kira sama saya.

5 pot-pet:

'AQILAH said...

*live

'AQILAH said...

hari tu aku tengkbola life...melaka lawan selangor...ngee

AMIRA IS MIRA said...

wahaha,.mesti ko excted kan??bawak banner tak??

cemomoi said...

rasanya aku tak masuk le dalam 10 ni sebab satu game aku tak tamat lagi.

aku malas nak layan bolaaaa

AMIRA IS MIRA said...

game ape yang ko x tamatkan lagi??huhuu

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics