TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, June 24, 2010

Miss India 2010 Neha Dalvi

Entry kali ini, dicipta khas dengan bantuan mama saya, memandangkan beliau seorang yang rajin menghantar email kepada saya tentang benda yang cantik+pelik+aneh+konfius+geli! tiap2 hari bukak je kotak mail mesti ader emai dari mama.

kali nie. yang terasa macam nak kongsi kat sume gambar dan kecantikan Miss India 2010, Neha Dalvi.

cantik kan??mata die x mcam hindustan gurl sangat.
Neha Dalvi a new beauty face from Mumbai , India . Neha Dalvi is ready to compete in Miss India 2010 and Miss World 2010. She is compared with her beauty and attire with Miss World 1994 Aishwarya Rai Bachchan. Neha Dalvi has done many endorsement with many brands. She has won many best female model awards in many colleges. She will be seen in her forth coming Bollywood Movies with big banners. Neha Dalvi is seen in the famous hoarding of Seasons Saree showroom which was a hit all over.

jom kiter tengok kecantikan Nahi Dalvi ini. mmg cantik. tak macam satu rancangan miss universe yang baru aku tengok. anak mak ani jual kuih pagi2 pun lagi comel.just kidding:) HA HA HA HAHHAHA
teringin lor pakai baju cm nie.
mesti macam jak(** jap.HA HA HA

nasib baik perut u slim:)
show off lebih pun tape.

KENAPA AKU PILIH MISS INDIA????

5 pot-pet:

dian said...

hoooo (melopong jap)
die mmg lawa kot..
miss universe pon mmg slalu india yg menang..

AMIRA IS MIRA said...

aku lebih dari melopong..
kompem leh laku pasnie.
lawa sgt22

'AQILAH said...

huyoo badan dia...

Izan Ishak said...

sangat lawa...
tp tak nmpk muka cam miss india... kacukan ek?

AMIRA IS MIRA said...

not sure whether die kacuk or tak.
maybe india moden kot.hahaha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics