TABUNG HARIAN

Followers

Friday, June 4, 2010

Debaran Imam Muda Astro Oasis


beep.beep..beep..malam nie terasa seperti ilmu kerohanian saya bertambah. ini suma gara2 tengok rancangan IMAM MUDA dan AKADEMI AL-QURAN musim ke 4. Alhamdullilah syukur pada Tuhan sbb masih diberikan kesihatan yang sihat dan rezeki yang melimpah.

Imam Muda satu siaran rancangan baru Astro Oasis yang merupakan program realiti untuk mencari Imam Muda yang berkebolehan dan berketrampilan. saya suke sebab belom ader setakat nie program realiti yang mencari seorang yang berbakat dalam hal-hal agama.
kalu tak percaya click HERE untuk lebih lanjut.

saya suke sesi pengumuman dari pengetua@mudir Imam Muda nie Dato Hj Hassan Mahmud Al Hafiz.. seyes kiter yang menonton pun macam berdebar. mengalahkan Jimmy Stanley dengan Sarimah Ibrahim umumkan siapa yang bakal tersingkir. sume family saya suke menonton program realiti ni.

(kurang berdebar pengumuma penyingkiran berbanding Imam Muda)
Big Fan Imam Muda sekarang..hehehe

Jom kite usha Calon-calon IMAM MUDA:
click HERE:)


2 pot-pet:

cemomoi said...

wuih tu ke pengacara imam muda... camtu pakcik pon nak join le

adrinaqamarina said...

ouh,,,sayangnye pengacara imam muda tu tak pakai tudung...hehe!

tak tau pon de program realiti baru kat msi...
=.-

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics