TABUNG HARIAN

Followers

Friday, June 18, 2010

Academic session UiTM,July-November 2010

5th July 2010.it's time to study!

Adalah dimaklumkan bahawa cuti semester untuk pelajar-pelajar UiTM sehingga 4th July 2010.so,untuk yang berkaitan sila ambil perhatian ok dengan tarikh nie.walaupun belom tentu yang kita sume akan ke kelas pada 5hb tue, tapi tape, kiter bole wat plan lain.cuti semester kali ini memang lama. kalau siapa kata tak lama tolong beritahu saya, korg memang pelik.hahahaha.

yes, semester depan dah jadi part 5 student. tak sangka, cepat dah masa berlalu. tinggal 1 sem je lagi habisla aku belajar.hiip.hooray!!(-_0) bukan senang ok nak belajar smpai habis.memang banyak dugaan+cabaran+gosips+dan bnde yang tak bole nak cter. so, sem depan banyak bnde nak kene prepared termasuk tempat untuk aku wat prac hujung tahun nie.mintak semuanya berjalan lancar.

pada CIK AIN dan CIK FANA.nanti kita jumpa ok. aku memang dah puas cuti lame2. dah cukup lemak aku kumpul okei.hahahaha. korang mesti slim melim kan?

5 pot-pet:

fingerscrossed said...

Next sem ada Raya~~ yeay

AMIRA IS MIRA said...

itu yg best.leh posing macam2.hehehe

pudding pie said...

cam tak cye dah jadi cenior..
wakaka =)

Nur -al- Ain said...

slim hek hang.. hahaaaa.. 2 minggu sebelum start kuliah aku nak diet la.. hahhaaaa

AMIRA IS MIRA said...

HA HA HA.zaman bile aku slim.da mcm batang kelapa sawit nie.ok2.pose r ape lagi..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics