TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, November 28, 2010

Kahwin!

hai semua..happy meal sunday!! 
rasanya dah seminggu lebih tak cerita pape kat sini. bukan ape.maklum la kalau dah balik johor nie mmg sentiasa busy;.semua laman sosial jarang dilihat dan dimanja-manja. komitmen pada keluarga is number 1!cuti semester yang singkat dan yang tak best sbb masa bergolek dirumah kurang! esok dah mula kisah hidup baru.jeng..jeng..jeng.....

cuti yang pendek ini mmg jadi orang kuat dirumah.muscle2 dah keluar. tenaga fizikal dah habis.tulang 4 kerat pun dah longgar! urat kentut pun dh putus!haha..(itu trend ayat family saya bila dah terlalu penat).ini semua disebakan nak smbut sepupu ipar baru. besar-besaran punya majlis kami sekeluarga adakan. satu kampung wa cakap lu orang datang tolong rewang!haha.seminggu berhempas pulas nak smbut orang baru!

semalam majlis perkahwinan nye.part yang best bila pengalaman pakaikan pengantin inai smpai kol3 pagi.kompem pelik!(pandai ke)

itu sebabnya seminggu saya tinggalkan blog!bersebab okey...mesti minggu lepas punye analytic sikit ciput je!jeles pada mereka yang tiap2 hari ader je cerita.
jum usha gmbr sebagai bukti..hahaha
 ini bukan berlakon!candid tyme..

 flower gurl yang comel!
sepupu yang baru nak membesar
(nape time kecik tade jadi macam nie?)

 with macik-macik n mama yang berat sama dipikul ringan sama dijinjing..
semua kerja kami get long bersama!

 special! 
papa and mama kene interview dgn vdoegrapher!
kononnya wat ucapan wakil pacik and macik untuk pngntin sbgai kenangan

ini semua macik saya yang masih anak dara.
sapa berkenan pm me!

bukan sign attendance..wat guest book.
ader wish kat situ..rahsia saya tulis ape!hihi


taraaaaa!...
inilah pengantin
cantik kan???
semoga bahagia ke anak cucu.ko cipta rekod dd kahwin.sbb banyak sgt bendul yang ko langgar
CONGRATS!

5 pot-pet:

apezs shah said...

fuhyoooo meriahnya mira...
tahniah utk mereka..;)

AMIRA IS MIRA said...

thanks apzs

♥CIK SHA♥ said...

bestnya ada sepupu sepapat yg macam ni..meriah!!

zai said...

chantekk bju kawen cousin mira

zmah said...

Suspenssss jeee...akak ingat Mira yang KAWEN!Apa-apa pun kirim salam kat pengantin....SELAMAT MENGHARUNGI HIDUP BARU..

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics