TABUNG HARIAN

Followers

Sunday, November 21, 2010

Good luck.1st time masuk kerja!

hai korang..

esok ramai mmber yang 1st day lapor diri untuk praktikal.  bila baca status masing-masing kat facebook ada yang nervous la risau la..takut tak betul.silap-silap belom pape dah kene tegor sana dan sini. nasib korang lah kan. kalu dapat yang okay bagus lah..pape pun semoga berjaya untuk korang semua..especially untuk student UiTM yang esok akan lapor diri untuk wat latihan industri. jangan risau..tak lame sangat pun.cukup 5 bulan.habisla..(ayat sedapkan hati)


4 pot-pet:

sizuka[Izzati] said...

whoahhh.sape2 pun msti nervous kemaen lagik.hehehe.ape2 pun goodluck kpd sume yg bru msuk keje!:D

zmah said...

Tahniah...kutip seberapa banyak maklumat dr rakan tempat anda bekerja...Apa yang penting diriMu perlulah MESRA ALAM.

Liquid said...

good luck ea. amek pengalaman banyak2 =)

pilotHans said...

good luck! keje rajin2 tau...jgn punch in lmbt :p

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics