TABUNG HARIAN

Followers

Thursday, November 11, 2010

tahniah pada adik yang berjaya UPSR


ramai kan yang cemerlang untuk UPSR tahun ini. tahniah pada adik-adik semua. hebat woo..

hai korang....
hari ini keputusan peperiksaan UPSR telah pun di umumkan. tahniah pada adik- adik yang telah pun berjaya. especially to ayie (my cousin). tahniah. aban dah lepas UPSR. dah makin bujang la ko!hihi..ramai jugak yang dah berjaya. tengok berita sana sini dapat 5A, dan juga 7A. budak- budak zaman sekarang mmg pandai-pandai. ntah makan apa la korang ni.


inilah hariz @ ayie dgn rina.

tentu ramai family yang berbangga dengan kejayaan anak masing-masing. time nie la sume duk cerita yang baik dan merancang nak anta sekolah mana yang terbaik untuk anak mereka. iyelah.. sapa yang tanak anak masing-masing berjayakan. nak jadi lawyer, majistret, hakim. pilot, arkitek.guru, ahli bomba, tak kisahlah, janji pekerjaan itu yang baik lagi berkat.

teringat dulu masa zaman kanak-kanak. cikgu selalu tanya:

cikgu: dah besar awak semua nak jadi ape?

saya: saya nak jadi pramugari

cikgu: kenapa? kenapa tanak jadi doktor?

saya: tanaklah jadi doktor. nanti susah nak cuti asyik on-call je.

(hihi..tak logik kecik2 dah bole bagi jwapan macam tue)


jom kita sharing cerita gembira adik2 yang berjaya. thankss...selamat bercuti!

8 pot-pet:

sizuka[Izzati] said...

whoah rmai dpt 5A taun nih.tahniah kazen amira:)

AMIRA IS MIRA said...

thanks izzati! take care

Cikbelog said...

sampaikan salam tahniah utx kazen mira ya ;)

AMIRA IS MIRA said...

cikbelog: ok .i will..thanks

zmah said...

Tahniah..

FyZa said...

huhu tahniah utk suma adik2 kita yg berjaya..zman skang ramai yg pndai2 n ramai jgak yg....grrrr...

Liquid said...

budak2, makin bijak skrg ni uhu. nnt tercapai la negara maju menjelang 2020. heee

Luffy said...

adik sy dpt 4A...ok r tu kan...
huhu...

skunk ni dpt 5A dh x heran...ramai sgt..haha

Tabung Harian

Related Posts with Thumbnails
 

This Template is Brought to you by : AllBlogTools.com blogger templates

design by Grumpy Cow Graphics